You are here:

”Ne-au transmis că doresc”. FC U Craiova, fără victorie de o lună şi jumătate în Superligă. Ce decizie a luat Mititelu. ”Am fost de acord”

”Ne-au transmis că doresc”. FC U Craiova, fără victorie de o lună şi jumătate în Superligă. Ce decizie a luat Mititelu. ”Am fost de acord”

FCU Craiova

Comentarii

FC U Craiova se va întoarce la locul în care a obţinut ultima victorie în campionat, cea cu Rapid, scor 1-0, în urmă cu mai bine de o lună. Patronul Adrian Mititelu îşi va duce formaţia înapoi la Târgu Jiu, pe stadionul ”Tudor Vladimirescu”.

FC U Craiova nu a mai câştigat în campionat din data de 10 septembrie.

Oltenii, antrenaţi la acea vreme de Marius Croitoru, demis între timp de la echipă şi anunţat la FC Argeş, s-au impus contra celor de la Rapid, scor 1-0, la capătul unui meci care a provocat un scandal uriaş între cele două echipe, iar Cristi Săpunaru a fost în centrul atenţiei.

”Ne-au transmis că doresc”. Mititelu o va duce pe FC U Craiova înapoi la locul ultimei victorii din campionat: ”Am fost de acord”

Partida respectivă s-a jucat pe stadionul ”Tudor Vladimirescu”, din Târgu Jiu, acolo unde FC U Craiova se va întoarce luna viitoare, conform primarului din oraşul respectiv, Marcel Romanescu.

Acesta a anunţat că a primit o solicitare din partea clubului din Bănie, pe care a acceptat-o, astfel că aceasta va reveni pe data de 10 noiembrie, cu ocazia meciului cu FC Voluntari, din grupa A a Cupei României.

Totodată, primarul oraşului Târgu Jiu a menţionat că FC U Craiova şi-a achitat toate datoriile după incidentele provocate de fani la ultimele meciuri disputate pe stadionul în cauză.

”Îmi pare rău că FC U nu a mai câştigat în campionat de când a plecat de la noi, adică de la acel meci cu Rapid. Dar vreau să vă anunţ că FC Universitatea a decis să vină să mai joace un meci la noi.

Chiar azi (n.r joi) mi-am dat ok-ul la solicitarea dânşilor. Ne-au transmis că doresc ca partida de pe 10 noiembrie din Cupa României cu Voluntari să o joace la noi. Am fost de acord.

În mod sigur suporterii din Tg. Jiu o vor primi din nou pe FC U pe stadionul „Tudor Vladimirescu” cu braţele deschise.

Vreau să vă mai spun că conducerea echipei domnului Mititelu şi-a achitat la zi toate obligaţiile faţă de noi, iar acum au luat măsuri şi pentru înlocuirea scaunelor rupte în sectoarele galeriiilor din cele două peluze”, a declarat Romanescu, conform ProSport.

Afla mai multe despre: craiovamititelu 

viewscnt
Articole similare