Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ne facem de râs în toată lumea”. Florin Prunea cere desfiinţarea echipei

”Ne facem de râs în toată lumea”. Florin Prunea cere desfiinţarea echipei

Fotbal intern

Comentarii

Florin Prunea a făcut praf naţionala U20 şi decizia FRF-ului de a înfiinţa o selecţionată la acest nivel de vârstă.

În vara anului 2021, FRF a anunţat că urmează să fie înfiinţată o nouă selecţionată a României, la nivelul de vârstă U20.

În general, categoriile de vârstă erau stabilite din doi în doi ani, cu vârste impare, de la U21, la U19, la U17 şi aşa mai departe.

Însă, marile naţionale ale lumii au lua decizia de a înfiinţa şi naţionala U20, pentru a acorda şansa mai multor jucători să facă parte din loturile de juniori.

Ţări precum Anglia, Germania, Franţa sau Italia dispun de atât de mulţi jucători promiţători încât mulţi dintre ei ratau convocarea.

Aşadar, pe modelul marilor naţionale, FRF a luat decizia de a înfiinţa la rândul său naţionala U20 şi de a îl instala pe Bogdan Lobonţ pe banca echipei.

Fostul portar nu dispune de cea mai vastă experienţă la nivel de antrenor, iar acest lucru a fost clar la câteva dintre acţiunile selecţionatei conduse de el.

Din opt partide disputate până acum de România U20, ”tricolorii” s-au impus în doar trei, scor 2-1 în fiecare dintre ele.

Florin Prunea cere desfiinţarea echipei naţionale U20

În schimb, în celelalte cinci dueluri, toate pierdute, elevii lui Bogdan Lobonţ au fost ”victimele” scorurilor 1-2, 0-4, 0-5, 1-6 şi 0-7.

Aşadar, cu un golaveraj de -19 după doar opt partide, experimentul plănuit de FRF cu naţionala U20 nu pare să fi dat roade.

Iar Florin Prunea este convins că a venit momentul ca această selecţionată trebuie desfiinţată, întrucât ”ne facem de râs în toată lumea”.

Ar trebui desfiinţate urgent astfel de naţionale, că ne facem de râs în toată lumea! Nu ştiu dacă a mai fost vreo echipă naţională care să înregistreze asemenea rezultate în istoria fotbalului mondial.

Primeşti 20 de goluri în 4-5 meciuri... se cheltuiesc sute de mii de euro aici. O altă mişcare de succes a federaţiei, după celebrele centre de excelenţă”, a declarat Florin Prunea, la Pro X.

Afla mai multe despre: florin prunea 

viewscnt
Articole similare