Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie de ultimă oră luată de FRF! Burleanu îşi sabotează contracandidaţii. Cum îşi asigură al treilea mandat la şefia federaţiei | EXCLUSIV

Decizie de ultimă oră luată de FRF! Burleanu îşi sabotează contracandidaţii. Cum îşi asigură al treilea mandat la şefia federaţiei | EXCLUSIV

FRF

Comentarii

În pragul alegerilor pentru şefia FRF, Răzvan Burleanu este aproape de a îşi asigura al treilea mandat ca preşedinte.

Răzvan Burleanu a ajuns preşedintele FRF în 2014 şi nu a dat semne că ar renunţa la acest post de atunci, în ciuda declinului incredibil al fotbalului românesc.

Întâmplător sau neîntâmplător, atât echipa naţionale, cât şi formaţiile de club din România au avut parte de o prăbuşire incredibilă, din punct de vedere al performanţelor, sub conducerea lui Răzvan Burleanu.

În afara caliicării la Euro 2016 şi prestaţiilor CFR-ului din cupele europene, care oricum nu sunt datorate federaţiei, fotbalul românesc nu a avut multe motive de fericire din 2014 până acum.

Iar, în pragul alagerilor la şefia FRF, Răzvan Burleanu face tot posibilul pentru a îşi asigura cel de al treila mandat consecutiv.

Preşedintele federaţiei mai făcuse mici schimbări în regulament pentru a îşi asigura un avantaj în faţa contracandidaţilor, însă ultima decizie este una cu adevărat de necrezut.

Decizie de ultimă oră luată de FRF! Burleanu îşi sabotează contracandidaţii

Conform surselor Orange Sport, marţi, în cadrul Comitetului Executiv al FRF, o schimbare a fost anunţată în privinţa condiţiilor pentru a candida la şefia federaţiei.

Răzvan Burleanu a făcut în aşa fel încât regulamentul să fie schimbat, iar doar persoanele cu diplomă în urma cursurilor de management de la Laussane să poată candida la şefia FRF.

În afara actualului preşedinte al FRF, Ionuţ Lupescu mai deţine această diplomă, însă fostul atacant a mai fost învins deja de Burleanu la altă rundă de alegeri şi nu are planuri de a candida din nou.

Aşadar, oricine nu dispune de această diplomă nu poate canida la şefia FRF, iar lista persoanelor care îl pot încurca pe Burleanu a scăzut considerabil.

O singură persoană îşi anunţase intenţia de a îşi depune candidatura, însă sunt şanse mici că aceasta va mai putea face acest lucru acum.

Adunarea Generală a FRF, în cadrul căreia vor avea loc alegerile pentru noul preşedinte al federaţiei, va avea loc pe 12 aprilie.

Afla mai multe despre: frf 

viewscnt
Articole similare