Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ne poate pune probleme Andorra? Aspectul de care oficialul FRF se teme. ”Trebuie să fim atenţi. Au această capacitate” | EXCLUSIV

Ne poate pune probleme Andorra? Aspectul de care oficialul FRF se teme. ”Trebuie să fim atenţi. Au această capacitate” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

România nu are voie să facă paşi greşiţi cu Andorra, în meciul din etapa a şaptea a preliminariilor pentru EURO 2024. În cazul în care tricolorii lui Edi Iordănescu nu vor obţine cele trei puncte pe Arena Naţională, calificarea devinde doar un vis pentru naţionala noastră.

Naţionala Andorrei pare victimă sigură la Bucureşti. România a câştigat cinci meciuri din cinci contra naţionalei statului din Munţii Pirinei, însă fotbaliştii noştri trebuie să fie atenţi pentru a evita un rezultat negativ care ar intra în istorie.

Andrei Vochin se teme de agresivitatea andorezilor. ”Au capacitatea de a te enerva”

Invitat în studioul Orange Sport, consilierul preşedintelui FRF, Andrei Vochin a atras atenţia  asupra jocului agresiv pe care îl practică Andorra. Oficialul speră ca jucătorii români să nu îşi piardă cumpătul, pentru a evita eventualele cartonaşe ce le-ar atrage suspendări. În meciul tur, andorezii au terminat meciul cu România în 10, după eliminarea lui Rebes.

”Un aspect la care trebuie să fim atenţi cu Andorra este cel disciplinar. Drăguşin este la limita suspendării, plus că este o echipă arţăgoasă, care are această capacitate şi acest dar de a te enerva”, a spus Andrei Vochin, la Orange Sport.

Vochin, concluzii după Belarus - România 

”Partea rea este că rezultatul nu a fost cel pe care ni l-am dorit cu toţii, care uşura drumul spre EURO. Partea buna e că echipa a arătat bine... parcă în niciun meci nu am simţit sentimentul acesta de siguranţă cum că la poarta noastră nu se poate întâmpla nimic.

Am văzut o echipă care a încercat să facă pressing ştiind că Belarus e o echipă care are dificultăţi care ştie ăa creeze dificultăţi când este atacată, nu e uşor de desfăcut. Trebuie să joci doar dacă pasai mai repede sau dacă puteia să împingi pe benzi foarte, foarte bine, cum s-a întâmplat repriza a doua.

Practic nu s-a pierdut nimic din şansele de calificare, s-au pierdut bonusul câştigat până acum: punctul din Elvetia şi Kosovo. Am făcut o greşeală de parcurs”, a declarat Andrei Vochin pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: româniaandorraeuro 2024 

viewscnt
Articole similare