Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Necaz la Universitatea Craiova! Poate rămâne şi în acest sezon fără trofeu: "Aveam culoar pentru Cupa României / Ne cerem scuze cu FCSB"

Necaz la Universitatea Craiova! Poate rămâne şi în acest sezon fără trofeu: "Aveam culoar pentru Cupa României / Ne cerem scuze cu FCSB"

Cupa României

Comentarii

David Lazar şi Jovan Markovic le-au prezentat scuze suporterilor, după ce şansele ca Universitatea Craiova să rămână şi în acest sezon fără trofeu câştigat au crescut. Necazul e cu atât mai mare cu cât oltenii simţeau că poate fi anul lor în Cupa României.

Reacţii din tabăra oltenilor, după eliminarea Universităţii Craiova din Cupa României

Oţelul Galaţi s-a calificat în semifinalele Cupei României după ce a dispus joi seara, în deplasare, scor 1-0, de formaţia Universitatea Craiova. Golul victoriei a fost marcat în minutul 114 de Lameira, iar moldovenii vor înfrunta U Cluj pentru finala competiţiei.

La final, portarul titular de joi seara, David Lazar, a venit abătut în faţa reporterului. 

"Nici nu cred că ne-am revenit din şocul acesta, aveam culoar favorabil pentru câştigarea Cupei României. Ştiam că ne aşteaptă un meci greu cu o echipă agresivă, care aleargă mult. (n.r. - poate fi încă un sezon fără trofeu) E dezamăgitor, am fost cu capul în pământ toţi, ne cerem scuze suporterilor şi ne pare rău că n-am reuşit să continuăm. Cupa României era un obiectiv facil pentru noi. Cu FCSB e un meci greu, dar nu cred că e o finală, că mai sunt şi alte meciuri, dar noi mergem acolo la victorie", a declarat Lazar, pentru Prima Sport. 

Jovan Markovic a vorbit despre fanii care i-au apostrofat, dar vrea revanşa în faţa reorterilor în următorul meci din play-off, cu FCSB, care ar putea relansa lupta pentru titlu. 

"Am avut o zi proastă, să zic aşa. Am ratat, am avut meciul în mâna de câteva ori, ne-au prins şi ne-au dat gol. E o durere foarte mare, că ăsta era principalul obiectiv. Ne cerem scuze în faţa suporterilor, să ne cerem scuze duminică (n.r. - contra FCSB, în Superliga). 

Cei mai mulţi dintre suporteri ne critică, când pierdem. Când câştigăm, sunt cu noi, dar când pierdem doar Peluza Sud (n.r. - Peluza Nord) este cu noi. Ăsta e fotbalul, acceptăm criticile. Cei de la tribuna II, dacă dăm o pasă în spate, ne înjură şi ne huiduie, dar ăsta e fotbalul. Cu FCSB e o finală, da, că dacă vom câştiga ne apropiem la patru puncte, dar o să fie greu, că am jucat 120 de minute azi. Eu zic că ne revenim, că mâine avem zi de refacere", a spus atacantul Universităţii Craiova.  

Dacă ar fi câştigat cu Oţelul, Universitatea Craiova ar fi jucat cu U Cluj, apoi finala ar fi disputat-o cu învingătoarea din dubla Corvinul Hunedoara - FC Voluntari. 

Afla mai multe despre: jovan markovicdavid lazaruniversitatea craiova otelul galatirezultate cupa romaniei 

viewscnt
Articole similare