Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Newcastle, transfer ”miliardar”. ”Coţofenele” sparg banca pentru cel mai scump jucător din istoria clubului

Newcastle, transfer ”miliardar”. ”Coţofenele” sparg banca pentru cel mai scump jucător din istoria clubului

Premier League

Comentarii

Newcastle este pe cale ”spargă puşculiţa” şi să facă cel mai scump transfer din istoria clubului.

Newcastle, noul ”El Dorado” al fotbalului, este în negocieri avansate pentru jucătorul care ar putea deveni cel mai scump transfer al ”Coţofenelor”.

Newcastle, transfer ”miliardar”. ”Coţofenele” sparg banca pentru cel mai scump jucător din istoria clubului: 70 de milioane de euro

Formaţia care a dat o replică pe măsură lui Pep Guardiola şi Manchester City, în ultima etapă din Premier League, este interesată de aducerea lui Alexander Isak, atacantul lui Real Sociedad. ”Bomba” a fost aruncată de bascii de la Diario Vasco, ulterior confirmată şi de alte publicaţii importante din presa internaţională.

Newcastle ar urma să plătească clubului spaniol 70 de milioane de euro, plus încă cinci sub formă de bonusuri. Astfel, suedezul ar deveni cel mai scump jucător transferat odată de formaţia din Premier League şi, totodată, cel mai scump vândut vreodată de formaţia din La Liga.

Conform jurnalistului Fabrizio Romano, specializat în transferuri, Newcastle ar fi obţinut şi acordul verbal al lui Isak, iar în momentul de faţă se pun la punct ultimele detalii ale tranzacţiei.

Internaţional suedez, cu nouă goluri în 37 de selecţii, Alexander Isak este vârful celor de la Real Sociedad din vara anului 2019, când a sosit pentru 15 milioane de euro de la Borussia Dortmund.

Atacant de 22 de ani (23, pe 21 septembrie) şi 1,92 metri, Isak a marcat 44 de goluri şi a livrat opt assist-uri în 132 de meciuri pentru basci. Cota sa actuală este de 30 de milioane de euro.

Precedentul record de transfer al lui Newcastle data din 2019, atunci când Joelinton a fost cumpărat pentru suma de 44 de milioane de euro, de la Hoffenheim.

Afla mai multe despre: newcastlepremier leaguetransfer record 

viewscnt
Articole similare