You are here:

Ngezana l-a descris în doar două cuvinte pe Gigi Becali. ”E singurul lucru pe care îl am de spus despre el”

Ngezana l-a descris în doar două cuvinte pe Gigi Becali. ”E singurul lucru pe care îl am de spus despre el”

Superliga

Comentarii

Siyabonga Ngezana s-a adaptat bine la FCSB. Fundaşul sud-african al vicecampioanei este unul dintre jucătorii indispensabili din echipa lui Charalambous, iar locul său în ”11-le” roş-albaştrilor pare bătut în cuie. Fostul jucător al lui Kaizer Chiefs s-a acomodat repede cu fotbalul din România şi a declarat că are o relaţie bună cu Gigi Becali.

Ngezana, doar cuvinte de laudă la adresa lui Gigi Becali: ”Este un tip bun”

Într-un interviu acordat pentru AS.ro, Ngezana a spus că acomodarea la FCSB nu a fost uşoară şi a dezvăluit că l-a descris pe Gigi Becali drept ”un tip bun”, atunci când jurnaliştii sud-africani i-au cerut o părere despre patronul roş-albaştrilor.

(n.r.: Cum ţi s-a schimbat viaţa de când ai venit în România?) Nu s-a schimbat prea mult, mă bucur să joc fotbal şi în această ţară. Iau totul pas cu pas. Nu pot să spun că m-am adaptat foarte uşor, dar cu ajutorul colegilor mei, cărora le mulţumesc, e mult mai bine acum.

(n.r. Te-a întrebat cineva din Africa de Sud despre Gigi Becali?) În general, au fost jurnalişti din Africa de Sud. Le-am spus că este un tip bun, e singurul lucru pe care l-am spus despre el”, a spus Siyabonga Ngezana.

Ngezana a bifat 16 meciuri în acest sezon în toate competiţiile, a marcat un gol şi a livrat o pasă decisivă. Apărătorul în vârstă de 26 de ani este cotat de Transfermarkt la 1.000.000 de euro.

 

 

Afla mai multe despre: fcsbsuperligăngezana 

viewscnt
Articole similare