You are here:

”Nici măcar nu a avut nevoie de translator”. Daniel Paraschiv a dat pe spate presa din Spania la prima conferinţă de presă

”Nici măcar nu a avut nevoie de translator”. Daniel Paraschiv a dat pe spate presa din Spania la prima conferinţă de presă
Comentarii

Atacantul român Daniel Paraschiv (25 de ani) s-a transferat de la FC Hermannstadt la Real Oviedo, în liga a doua spaniolă.

Paraschiv, prezentat oficial în Spania

Daniel Paraschiv a fost subiectul unui transfer important. Atacantul român a ajuns de la Hermannstadt în fotbalul din vestul Europei, la o echipă de liga a doua spaniolă, Real Oviedo.

Azi, fotbalistul a susţinut prima conferinţă de presă şi s-a caracterizat ca fiind un atacant rapid, care poate lovi mingea foarte bine cu ambele picioare.

„Real Oviedo este un club grozav şi este un pas mare în cariera mea. Sunt foarte mândru că sunt aici. Cunoşteam clubul pentru că Marius Lăcătuş a jucat aici şi ştiam asta. Este din acelaşi oraş cu mine, Braşov, aşa că sunt mândru să merg pe urmele lui Lăcătuş. Îmi place oraşul, este asemănător cu al meu din România şi cred că mă pot adapta bine”, a declarat Daniel Paraschiv în limba spaniolă!

Întrebat cum a învăţat limba spaniolă, jucătorul român a răspuns: „Nu cred că o vorbesc chiar foarte bine. Mă uit la seriale spaniole, iar playlist-ul meu este plină de muzică latină. În schimb, soţia mea vorbeşte spaniolă foarte bine”.

Ziariştii au fost uimiţi că Paraschiv nu a avut translator la conferinţă: „Vorbeşti atât de bine spaniolă şi eşti de foarte puţin timp aici”

Paraschiv a jucat 95 de meciuri pentru Hermannstadt şi a livrat 31 de goluri şi şapte pase decisive. 

Afla mai multe despre: daniel paraschivspaniahermannstadt 

viewscnt
Articole similare