Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică a avut timp să-l cunoască la FCSB: "Îi spui că-l dai mâine afară, iar azi în meci dă tot. Nu toţi jucătorii sunt aşa"

Nicolae Dică a avut timp să-l cunoască la FCSB: "Îi spui că-l dai mâine afară, iar azi în meci dă tot. Nu toţi jucătorii sunt aşa"

FCSB

Comentarii

Fostul antrenor al FCSB, Nicolae Dică, a comentat cazul curios al lui Vali Creţu. Fundaşul dreapta de 34 de ani a rămas neclintit în faţa deciziei lui Gigi Becali de a-l da afară de la echipă.

Nicolae Dică, impresionat de fostul său jucător de la FCSB

Vali Creţu se pregăteşte să semneze o nouă prelungire de contract cu FCSB, în iarnă, conform anunţului făcut de MM Stoica. 

Însă, în vară şi cu câteva săptămâni în urmă a fost aproape de plecarea de la echipa finanţată de Gigi Becali, tocmai pentru că afaceristul nu i-a mai văzut rostul nici măcar pe bancă. Totuşi, când s-a apelat la el, fundaşul dreapta a impresionat, iar FCSB i-ar putea oferi un nou contract. 

"L-am antrenat pe Creţu câteva luni. El nu are nicio problemă. Dacă-i spui că mâine îl dai afară iar azi are meci, îţi joacă 90-100 de minute, dă cât poate, la maximum. Tot ce a realizat până acum a realizat prin muncă, prin calităţile lui fizice. Cât poate el dă, dar ştii că-ţi dă 100%. 

De asta a reuşit să treacă peste momentul în care i s-a spus că-l dau afară. Probabil că i-a spus patronului că nu şi-a găsit echipă, să-l mai lase în iarnă să treacă peste momentul dificil. A profitat de şansa asta şi pentru că s-a antrenat 100%. Poate nu mai juca, dar s-a antrenat 100%. Nu toţi jucătorii sunt aşa. E posibil să joace în continuare aşa şi în decembrie să-i fie prelungit contractul", a declarat Nicolae Dică, la Orange Sport. 

Fostul antrenor al FCSB şi-a amintit de o experienţă asemănătoare din cariera de jucător. 

"Eu am trecut prin ce trece Vali Creţu. În 2011, când m-am întors la FCSB, Nea Sorin (n.r. - Cârţu) îmi spunea că sunt rezervă, dar m-am antrenat 100% şi am jucat un meci, am fost pregătit, am dat două goluri cu Bistriţa şi după am câştigat şi Cupa României", a mai spus Nicolae Dică. 

Afla mai multe despre: vali cretunicolae dicagigi becali 

viewscnt
Articole similare