Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mai are Rapid răbdare cu Cătălin Cîrjan? Anunţul conducerii din Giuleşti: ”Ni l-am dorit foarte mult”

Mai are Rapid răbdare cu Cătălin Cîrjan? Anunţul conducerii din Giuleşti: ”Ni l-am dorit foarte mult”

Rapid

Comentarii

Cătălin Cîrjan (20 de ani), fotbalistul trecut prin academia englezilor de la Arsenal, nu a impresionat în fotbalul din România, aşa cum se aşteptau mulţi dintre fanii Rapidului.

Venit ca o mare speranţă în Superligă, Cătălin Cîrjan a ieşit treptat din graţiile lui Cristiano Bergodi şi a prins din ce în ce mai puţine minute în tricoul celor de la Rapid.

În vârstă de 20 de ani, mijlocaşul crescut la academia lui Arsenal a bifat în total doar şase meciuri la Rapid, reuşind un assist.

Deşi a început sezonul ca titular în echipa giuleştenilor, Cîrjan a ajuns o rezervă de lux pe banca lui Bergodi, locul său în primul ”11” fiind luat de spaniolul Borja Valle.

Mijlocaşul a adunat doar nouă minute în ultimele cinci meciuri ale Rapidului, intrând doar în minutul 81 al partidei cu CFR Cluj (3-1).

Câtă răbdare mai are conducerea Rapidului cu mijlocaşul legitimat la Arsenal Londra

Cotat la 250.000 de euro, Cătălin Cîrjan a fost împrumutat de Rapid de la Arsenal pentru sezonul în curs, iar conducerea clubului de lângă Podul Grant are în continuare încredere în jucătorul român.

Rapid are şi o opţiune de transfer definitiv, una pe care acţionarul Victor Angelescu a precizat că Rapid ar putea-o activa la finalul campionatului.

"A intrat aseară. Noi avem foarte mare încredere în el, iar eu sunt convins că va juca mult mai multe minute. Acum nu depinde numai de noi. Noi ni l-am dorit foarte mult, e un jucător foarte talentat. 

Ţine de el şi de ceilalţi jucători. Există o anumită concurenţă, iar dacă alţi jucători dau un randament mai bun, antrenorul alege pe cine crede că e mai apt la ora jocului.

Noi am luat în calcul asta de la început (n.r. transferul definitiv al lui Cîrjan). L-am luat împrumut cu opţiune. Vom vedea la finalul sezonului dacă o activăm sau nu. 

Nu pot să vă spun suma. Nu e nici o sumă mică, nici o sumă exorbitantă. E un pic peste un milion", a declarat Victor Angelescu, potrivit Prosport.

În ciuda minutelor foarte puţine bifate la Rapid, Cătălin Cîrjan a debutat la naţionala U21 a României. A intrat în minutul 89 al meciulul cu Albania, scor 2-3, din preliminariile pentru EURO 2025.

Afla mai multe despre: rapidcatalin cirjanvictor angelescu 

viewscnt
Articole similare