Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Continuă deciziile drastice ale lui Gică Hagi la Farul, după încă o înfrângere: "N-au făcut mai nimic. Vom lua nişte decizii"

Continuă deciziile drastice ale lui Gică Hagi la Farul, după încă o înfrângere: "N-au făcut mai nimic. Vom lua nişte decizii"

Farul Constanța

Comentarii

Managerul Farului, Gică Hagi, s-a arătat deranjat de felul în care echipa s-a prezentat la înfrângerea din Cupa României cu FC Voluntari.

Gică Hagi este pregătit să modifice din nou lotul Farului

FC Voluntari a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Farul Constanţa, în prima etapă a grupei D din Cupa României. Golurile au fost marcate de Florea (8) şi Cocian (85).

La finalul partidei, Gică Hagi a comentat pasul greşit făcut la debutul grupelor Cupei României. 

"Mi-am asumat această decizie, trebuia să le dau oportunităţi şi celorlalţi, avem foarte mulţi jucători în lot. A fost un test pentru ei, din păcate l-au picat şi de aici o să începem să reflectăm.

N-ai cum să scapi, noi vorbim de rezultate, dar din păcate n-au trecut testul, din contră. N-au făcut mai nimic, foarte lenţi, previzibili, n-ai cum să joci fotbal aşa. Vom analiza şi pe viitor bineînţeles că vom lua nişte decizii.

Fotbalul nu se joacă singur, nu vorbim de un jucător, nu dau niciun nume. Au fost 20 şi ceva în tot lotul, vom vedea, dar nu de azi pe mâine, ci până la iarnă. La fotbal trebuie să intri şi să araţi cât de bun eşti.

Nu mă interesează programul, eu trebuie să joc. N-am costum, nu sunt la cravată, acţionarul e undeva departe. Eu sunt manager, vorbesc la nivel tehnic, nu administrativ", a declarat Gică Hagi. 

Cum a arătat Farul în înfrângerea cu FC Voluntari, din Cupa României

  • Farul Constanţa: Buzbuchi - Grosu, M. Popescu, D. Quieros, G. Marins - Vînă, N. Popescu, Borgnino, N. Grigoryan - Rivaldinho, Sali
  • Rezerve: Aioani, Dussaut, Dănuleasa, Mălăele, Boli, Banu, Andronache, Gustavo Da Costa, I. Cojocaru

Afla mai multe despre: gica hagivoluntari farul 

viewscnt
Articole similare