Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică, back in business! Patronul din Superligă îl vrea, după plecarea din Bănie

Nicolae Dică, back in business! Patronul din Superligă îl vrea, după plecarea din Bănie
galerie foto

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică (42 de ani), antrenorul care s-a despărţit recent de FCU Craiova 1948, clubul lui Adrian Mititelu, poate reveni mai repede decât se aştepta pe banca tehnică în Superliga României. A intrat pe lista unei echipe care are nevoie de ajutor.

Plecat de la FCU Craiova 1948 la scurt timp după ce şi-a început mandatul, Nicolae Dică este acum liber de contract, însă se pare că nu va sta mult timp fără să antreneze. Fostul antrenor de la FCSB a intrat pe lista unei echipe care caută un "colac de salvare".

Nicolae Dică, back in business? Valeriu Iftime se interesesază de situaţia antrenorului rămas liber de contract

FC Botoşani caută antrenor după ce l-a dat afară pe Marius Croitoru, revenit la echipă în această vară, din lipsă de rezulate. Valeriu Iftime, patronul echipei, caută variante de înlocuire, iar Nicolae Dică se află pe lista sa, scrie playsport.ro, care anunţă că Iftime s-a interesat de situaţia lui Nicolae Dică.

Valeriu Iftime a fost impresionat de Nicolae Dică în mandatul de la FCSB şi vrea să profite de faptul că Nicolae Dică este liber de contract după ce s-a despărţit de FCU Craiova 1948. "Nic" ar putea prelua echipa după pauza pentru meciurile echipei naţionale, deoarece Iftime vrea să-i ofere continuitate lui Andrei Patache pentru moment, mulţumit fiind de modul cum s-a prezentat echipa în partida cu Oţelul Galaţi (0-0, în Superligă).

Vestea bună pentru Dică ar fi că la FC Botoşani ar avea libertate totală în ceea ce priveşte deciziile la echipă şi şi-ar putea pune toate ideile în practică aşa cum îşi doreşte.

Nicolae Dică a antrenat la FC Argeş, FCSB, CS Mioveni şi FC U Craiova 1948, dar a fost şi secund la echipa naţională a României în mandatul lui Mirel Rădoi.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: nicolae dica oferta superliganicolae dica fc botosaninicolae dica ofertanicolae dica valeriu iftime fc botosani 

viewscnt
Articole similare