Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică, în pericol să fie demis de la FC U Craiova? Adrian Mititelu a ajuns la capătul răbdării. ”Nu accept înfrângeri după înfrângeri”

Nicolae Dică, în pericol să fie demis de la FC U Craiova? Adrian Mititelu a ajuns la capătul răbdării. ”Nu accept înfrângeri după înfrângeri”

Superliga

Comentarii

Petrolul Ploieşti a învins-o pe FC U Craiova, scor 4-3, în primul meci al etapei cu numărul şase din Superligă.

Irobiso a deschis scorul pentru gazde la Ploieşti, chiar în minutul 4, din pasa lui Jair. În minutul 13 a marcat şi Jair, după o centrare a lui Grozav, şi scorul era 2-0 pentru Petrolul. Oltenii au echilibrat meciul şi au reuşit să reducă din diferenţă în minutul 35, prin Van Durmen, care  reluat în plasă o minge respinsă de Zima, la şutul lui Sidibe.

Petrolul a majorat scorul în minutul 60, când Hanca şi Jair au conlucrat, ultimul oferindu-i lui Irobiso o pasă în faţa porţii, pe care nigerianul a transformat-o în gol pentru 3-1. După numai trei minute a înscris şi Seto, însă golul a fost anulat din camera VAR, pentru fault la portar. Ploieştenii au făcut totuşi 4-1, după reuşita lui Alexandru Musi, din minutul 75 şi meciul părea jucat.

Oaspeţii au marcat însă în minutul 81, când Bauza i-a pasat lui Chiţu şi acesta a înscris, iar în minutul 83 Grozav l-a faultat pe Blidar în careu şi, după intervenţia VAR, arbitrul Horaţiu Feşnic a acordat penalty pentru craioveni. A transformat Juan Bauza în minutul 85 şi finalul a fost cu emoţii pentru ambele formaţi, dar nu s-a mai înscris şi scorul a rămas 4-3 pentru ploieşteni.

Adrian Mititelu simte că echipa sa pierde teren în lupta pentru play-off

Oltenii au pus capăt unei serii de două victorii consecutive. Alb-albaştrii au doar şase puncte după şase etape disputate, la un punct distanţă de CFR Cluj, echipa de pe locul şase, dar şi cu două meciuri mai puţin. La finalul meciului, finanţatorul formaţiei din Bănie a fost vizibil nemulţumit de înfrângerea echipei sale. Adrian Mititelu este de părere că prestaţiile unor jucători de la FC U Craiova au fost mult sub aşteptări. 

”A fost un meci frumos pentru cei de la Ploieşti, au obţinut trei puncte. Noi din păcate suntem la a patra înfrângere, am primit foarte goluri. Mai multe trebuie să îi spuneţi lui Dică, eu ce să vă spun? Eu aveam alte aşteptări de la echipă. Nu s-au diminuat prea mult şansele, deşi pierdem teren în faţa echipelor care se bat la primele şase.

Suntem naivi în apărare. Sunt puţin supărat, pentru că eu vedeam altfel jocul ăsta. Cred că s-a convins şi Dică de faptul că unii jucători nu sunt ceea ce par.  Dacă nu-i asculţi pe antrenor sau dacă vrei să te bagi peste ei, eşti considerat neprofesionist. Eu am încredere în Dică, dar sincer să fiu, trebuie să mai câştigăm puncte. Scopul meu nu este să schimb antrenori, dar nici să accept înfrângeri după înfrângeri. Noi avem jucători de calitate. Prea suntem poeţi. Cum am pierdut mingea, cum avem probleme”, a spus Adrian Mititelu, după meciul cu Petrolul.

Afla mai multe despre: adrian mititelupetrolulfc u craiova 1948 

viewscnt
Articole similare