Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică a explicat eşecul cu Petrolul. ”Noi am fost cu ratările, ei cu golurile”

Nicolae Dică a explicat eşecul cu Petrolul. ”Noi am fost cu ratările, ei cu golurile”

Superliga

Comentarii

Petrolul Ploieşti a învins-o pe FC U Craiova, scor 4-3, în primul meci al etapei cu numărul şase din Superligă.

Irobiso a deschis scorul pentru gazde la Ploieşti, chiar în minutul 4, din pasa lui Jair. În minutul 13 a marcat şi Jair, după o centrare a lui Grozav, şi scorul era 2-0 pentru Petrolul. Oltenii au echilibrat meciul şi au reuşit să reducă din diferenţă în minutul 35, prin Van Durmen, care  reluat în plasă o minge respinsă de Zima, la şutul lui Sidibe. Petrolul a majorat scorul în minutul 60, când Hanca şi Jair au conlucrat, ultimul oferindu-i lui Irobiso o pasă în faţa porţii, pe care nigerianul a transformat-o în gol pentru 3-1. După numai trei minute a înscris şi Seto, însă golul a fost anulat din camera VAR, pentru fault la portar. Ploieştenii au făcut totuşi 4-1, după reuşita lui Alexandru Musi, din minutul 75 şi meciul părea jucat.

Oaspeţii au marcat însă în minutul 81, când Bauza i-a pasat lui Chiţu şi acesta a înscris, iar în minutul 83 Grozav l-a faultat pe Blidar în careu şi, după intervenţia VAR, arbitrul Horaţiu Feşnic a acordat penalty pentru craioveni. A transformat Juan Bauza în minutul 85 şi finalul a fost cu emoţii pentru ambele formaţi, dar nu s-a mai înscris şi scorul a rămas 4-3 pentru ploieşteni.

Nicolae Dică a explicat eşecul cu Petrolul. ”Noi am fost cu ratările, ei cu golurile”

La finalul meciului, Nicolae Dică, antrenorul formaţiei din Bănie, s-a declarat nemulţumit de jocul defensiv al echipei sale. Fostul tehnician al FCSB-ului nu a vrut să comenteze eliminarea vicecampioanei României din turul trei al calificărilor pentru grupele Conference League.

”Am primit repde două goluri. A trebuit să schimbăm toată strategia. Am reuşit să producem multe ocazii de gol. A doua repriză am început foarte bine jocul, am pus presiune pe adversar, ne-am creat 3-4 ocazii de a marca, dar noi am fost cu ratările, ei cu golurile.  DIn păcate nu am reuşit să egalăm. Este păcat că reuşim să dominăm în multe momente, dar am făcut greşeli defensive. Astăzi am primit acel gol repede. Nu ştiu de ce s-a intrat pe vârfuri. Eu am mentalitatea să câştigăm. Mi-aş dori să câştigăm 10-15 meciuri la rând, le-am spus asta şi jucătorilor. Am încredere în ei. Este important să nu ne mulţumim cu puţin. 

(n.r. Ce trebuie schimbat?) Trebuie ca gândirea noastră să fie întotdeauna pozitivă şi să nu le mai dăm adversarilor atâtea oportunităţi de a marca. (n.r. Ce a lipsit FCSB-ului la meciul cu Nordsjaelland?) Nu vreau să discut despre asta. Este păcat că nu s-au calificat, era bine pentru fotbalul românesc. Eu mă focusez pe ce am aici de făcut”, a declarat Nicolae Dică, la finalul meciului cu Petrolul.

În următoarea etapă, FC U Craiova 1948 va primi vizita campioanei Farul.

Afla mai multe despre: dicăfc u craiova 

viewscnt
Articole similare