Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică l-a băgat în şedinţă pe unul dintre jucătorii laudaţi de Gigi Becali: ”Nu e la 19-20 de ani, are şi el o vârstă”

Nicolae Dică l-a băgat în şedinţă pe unul dintre jucătorii laudaţi de Gigi Becali: ”Nu e la 19-20 de ani, are şi el o vârstă”

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică l-a băgat în şedinţă pe un jucător care până acum a fost lăudat de Gigi Becali.

FCSB nu are nicio victorie în primele patru etape din campionat, timp în care a marcat de trei ori şi a primit cinci goluri.

La finalul egalului cu CS Mioveni, scor 1-1, Nicolae Dică a dezvăluit că a purtat discuţii separate cu unul dintre jucătorii care au fost lăudaţi de Gigi Becali.

Jucătorul de la FCSB băgat în şedinţă de Nicolae Dică

Gigi Becali a adus întăriri în apărare în fereastra de transferuri din această vară, însă echipa a primit cinci goluri în primele patru etape din campionat.

Cu toate acestea, patronul FCSB s-a declarat foarte încântat de transferul lui Joyskim Dawa şi de evoluţiile pe care acesta le-a avut până acum.

Fundaşul în vârstă de 26 de ani are însă şi o problemă: încasează prea multe cartonaşe galbene. Dawa a primit galben şi cu Mioveni (53), al treilea la rând.

Nicolae Dică spune că a avut deja o discuţie separată cu Dawa, în care i-a explicat că ar trebui să-şi regândească modul în care se apără:

”Am avut discuţii cu el şi o să avem în continuare, pentru că e un jucător agresiv, un juc care atacă decisiv şi ar trebui să înveţe. Nu e la 19-20 de ani, are şi el o vârstă şi acum e greu să se schimbe.

Dar vom încerca să-l schimbăm, să nu mai facă aceste atacauri decisive, să fie momente când trebuie să tatoneze”, a spus Nicolae Dică.

CS Mioveni şi FCSB au încheiat sâmbătă la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul din etapa a patra a Superligii. FCSB se află pe locul 11 în clasament

Mioveni a deschis scorul în prima repriză la o fază la care Ovidiu Popescu l-a talonat pe Vlad Pop şi s-a accidentat, Pop a continuat acţiunea, a centrat, iar Ionuţ Balaur a marcat cu un şut deviat, în minutul 26.

David Miculescu a egalat cu o lovitură de cap, în minutul 79, dintr-o centrare a lui Olaru.

Afla mai multe despre: dawa 

viewscnt
Articole similare