Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică nu-i dă dreptate lui Cătălin Cîrjan în disputa cu FRF: ”Când vrei să vii la naţională? Direct la turneul final?” | EXCLUSIV

Nicolae Dică nu-i dă dreptate lui Cătălin Cîrjan în disputa cu FRF: ”Când vrei să vii la naţională? Direct la turneul final?” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Fostul secund al echipei naţionale a României, Nicolae Dică (42 de ani), nu este de acord cu comportamentul lui Cătălin Cîrjan (20 de ani) de la Arsenal, cel care a refuzat să se prezinte la naţionala U20 a României.

Cătălin Cîrjan a făcut o serie de dezvăluiri controversate, miercuri, într-un interviu acordat celor de la playsport.ro, prin care a pus la ”colţ” întreaga echipa federală pentru modul în care gestionează lucrurile.

Nicolae Dică, ”mesaj” pentru Cătălin Cîrjan: ”Vrei să vii direct la turneul final?”

Prezent în studiourile Orange Sport, Nicolae Dică este de părere că mijlocaşul celor de la Arsenal, Cătălin Cîrjan, a greşit în momentul în care a decis să nu vină la la naţionala U20 a României.

În opinia sa, fotbalistul ar fi trebuit să vină la U20, pentru a-şi demonstra calităţile, chiar dacă erau partide de verificare, pentru a reintra în circuitul echipei naţionale.

În acelaşi timp, tehnicianul celor de la CS Mioveni consideră că fotbalistul lui Arsenal se gândeşte mai mult la binele său, decât la binele echipei naţionale, iar acest lucru nu poate fi acceptat de niciun selecţioner.

El se gândeşte doar la el. El spune că joacă cu Milan şi Lyon. (Silviu Tudor Samuilă - Tu ce ai fi făcut în locul lui?) Lasă-mă puţin să-ţi spun.  Trebuie să te gândeşti că, eu ca antrenor, chiar dacă joc cu Liga 1, Spania sau Italia, am nişte principii, o filozofie, pe care vreau să le implementez la meci. Şi trebuie să-i am pe jucători la antrenament. Să-i văd cum se pregătesc, dup-aia să-i văd la meciuri. 

(Silviu Tudor Samuilă: Tu ai de ales între amicalele cu Steaua şi Argeş sau cele cu Lyon şi Fiorentina? Tu ce ai fi făcut?) Cât a jucat acolo, la turneul amical? Am ajuns să refuzăm echipa naţională... eu veneam şi pe jos. De la 15 ani, veneam de la Piteşti la Bucureşti cu trenul, la echipa naţională. Abia aşteptam convocările.

Acum ne rugăm de fotbalişti. Că-i meci amical, că-i meci oficial, trebuie să vii la echipa naţională. Sau vrei să vii direct la turneul final? Mă duc şi el la echipa naţională să demonstrez. Eu îl cunosc de la Domneşti, la Liga 3. Făceam meciuri amicale cu ei şi îmi plăcea foarte mult. Eu îl vedeam mai sus la 20 de ani. Nu este puţin 20 de minute cu Lyon. Este un lucru bun. Mi-aş dori să ajungă să joace la prima echipa. Am înţeles că este văzut bine acolo, dar mă aşteptam să fie mai sus.wA avut această cădere şi din alte motive”, a declarat Nicolae Dică, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: cirjandicaromania u20 

viewscnt
Articole similare