Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică pune declinul fotbalului românesc pe seama suporterilor de rezultat. ”La Craiova jucam cu 2000 de oameni. Uitaţi-vă în Anglia” | EXCLUSIV

Nicolae Dică pune declinul fotbalului românesc pe seama suporterilor de rezultat. ”La Craiova jucam cu 2000 de oameni. Uitaţi-vă în Anglia” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

România a remizat pe un stadion gol contra Belarusului, scor 0-0, şi a făcut un pas greşit în drumul spre EURO 2024. Fost jucător la FCSB şi naţionala României, Nicolae Dică a vorbit despre pasa proastă prin care trece fotbalul românesc de ceva ani.

Invitat în studioul Orange Sport, Dică a declarat că tricolorii lui Edi Iordănescu s-au împiedicat în meciul cu Belarus din cauza atmosferei lipsită de viaţă de pe stadionul lui Ujpest. ”Dicanio” şi-a susţinut argumentul şi a vorbit despre asistenţa redusă de pe Stadionul Ion Obelemenco, din perioada în care o pregătea pe FCU Craiova 1948.

Nicolae Dică pune pe seama suporterilor de rezultat declin fotbalului românesc. ”La Craiova jucam cu 2000 de oameni”

Silviu Tudor Samuilă nu a fost de aceeaşi părere cu Dică şi a reamintit faptul că naţionala României a fost dominată categoric pe un stadion plin, contra Israelului, în meciul de pe Arena Naţională.

Nicolae Dică: Atitudinea jucătorilor ar fi diferită cu un stadion plin. Vorbim întotdeauna cum se joacă în Spania, cum se joacă în Anglia. Păi acolo sunt 60.000 în tribună. Am fost jucător. Altfel jucam atunci când era stadionul plin. Când sunt 500 de oameni şi te înjură 300, nu mai joci la fel.

Silviu Tudor Samuilă: Nu sunt de acord cu tine. Sunt oameni pe stadioane în România. Nu mai este cum era acum şapte ani. Pe Giuleşti sunt 13.000 meci de meci, pe Ghencea am văzut 30.000.

Nicolae Dică: Uită-te puţin în Anglia, când joacă locul 13 cu locul 14 stadionul este plin. La noi vin 1000-2000. Am fost la Craiova pe stadion de 30.000. Jucam cu 2-3000. Farul a luat titlul cu 3000 de oameni în tribună.

Silviu Tudor Samuilă: Mie nu mi se pare că publicul este o problemă. Naţionala României a jucat cu un stadion plin la meciul cu Israel şi te-au jucat ăia în picioare.

Afla mai multe despre: nicolae dicăsuperligaechipa naţională 

viewscnt
Articole similare