Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nişte plângăcioşi". Un fost campion mondial, reacţie furibundă după ce Messi şi Neymar au declarat că au trăit "un iad" la PSG

"Nişte plângăcioşi". Un fost campion mondial, reacţie furibundă după ce Messi şi Neymar au declarat că au trăit "un iad" la PSG

PSG

Comentarii

Fostul internaţional francez Robert Pires, campion mondial în 1998, i-a catalogat pe Lionel Messi şi Neymar drept nişte plângăcioşi, după ce aceştia au afirmat că au trăit un "iad" în perioada petrecută la Paris Saint-Germain.

"Eu le spun plângăcioşi. Eşti un jucător profesionist şi trebuie să ştii cum să gestionezi presiunea. Când eşti bun, eşti fericit să primeşti laude, iar când nu eşti bun... Asta face parte din joc.

Cu toţii am fost criticaţi, inclusiv eu. Când am ajuns la Arsenal, oamenii au întrebat <<Cine este el?. A venit să-l înlocuiască pe Overmars, e un nimeni>>. Am continuat să muncesc şi, în cele din urmă, am fost răsplătit", a declarat Pires.

Într-un scurt răspuns pentru L'Equipe, oficialii de la Paris Saint-Germain au reacţionat la interviurile recente ale lui Neymar şi Lionel Messi despre "iadul" pe care aceştia susţin că l-au trăit la Paris. Cei doi jucători evolueează acum în Arabia Saudită şi, respectiv, în MLS.

"Noi nu facem comentarii, avem o anumită eleganţă. Curios, ambii jucători au vrut să rămână la PSG", au transmis oficialii parizieni.

O Globo a publicat, duminică, un interviu cu Neymar în care fostul jucător al Barcelonei vorbeşte despre PSG: "M-am bucurat foarte mult pentru Messi, pentru sezonul său, chiar dacă a trecut prin toate. S-a dus în rai cu Argentina, a trecut prin iad la Paris, el şi cu mine am trecut prin iad".

Lionel Messi, aflat în prezent la Inter Miami, a afirmat că a trăit doi ani dificili la Paris. "Am avut doi ani dificili (la Paris). Adevărul este că nu a mers bine, ne-am luptat. La Miami este un pic ca şi cum ne-am întoarce la viaţa pe care o aveam la Barcelona: să ne bucurăm de viaţa de zi cu zi, de copii, într-o familie care este bine. Mă bucur şi de viaţa sportivă de zi cu zi, ceea ce nu era cazul".

Afla mai multe despre: psg 

viewscnt
Articole similare