Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noul fotbalist care o va revitaliza pe FCSB: ”În trei săptămâni, după meciurile naţionalei”. Unde va juca în echipa lui Toni Petrea | EXCLUSIV

Noul fotbalist care o va revitaliza pe FCSB: ”În trei săptămâni, după meciurile naţionalei”.  Unde va juca în echipa lui Toni Petrea | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

FCSB a încheiat sezonul regular cu 62 de puncte, astfel că a intrat în play-off cu 31 de puncte, după înjumătăţire, fiind la şapte puncte în spatele liderului CFR Cluj. Totuşi, vicecampioana îşi poate ajdudeca titlul datorită unui nou fotbalist.

FCSB a terminat sezonul regular la 14 puncte în spatele celor de la CFR Cluj. Deşi se părea că ardelenii se îndreaptă cu paşi repezi spre un nou titlu, al cincilea în ultimii cinci ani, formaţia bucureşteană încă nu şi-a spus ultimul cuvânt.

Noul fotbalist care o va revitaliza pe FCSB: ”În trei săptămâni, după meciurile naţionalei”.  Unde va juca în echipa lui Toni Petrea | EXCLUSIV

Şi asta în primul rând unei achiziţii făcute pe finalul perioadei de mercato din iarnă. Deşi nu a impresionat de la venirea sa de la Botoşani, Malcom Edjouma, căci despre el este vorba, este cel care va fi un cu totul alt fotbalist peste trei săptămâni, dă asigurări Mihai Stoica.

Managerul gerenal al FCSB-ului explică faptul că mijlocaşul de 25 de ani nu este pus la punct cu condiţia fizică cerută la vicecampioană, dar după pauza dedicată meciurilor echipelor naţionale, acesta va fi un jucător de-a dreptul nou, upgradat, unul care va revitaliza jocul echipei la mijlocul terenului.

De asemenea, Mihai Stoica a precizat şi postul pe care Edjouma poate da cel mai bun randament în tactica gândită de Toni Petrea.

”A avut câteva... Fizic nu stă bine. E clar. Faţă de ăştia ai noştri nu stă bine. Nu are nicio legătură. Acolo juca ceva, aici se cere altceva. Ştiu ce preparator avem noi şi la noi se cere altceva. De aia şi a fost înlocuit, dar e un jucător cu calităţi tehnice extraordinare, cu viziune.

În trei săptămâni va fi bine fizic. După meciurile naţionalei, vom discuta despre alt Edjouma. Pentru mine, Edjouma e ideal în 4-2-3-1, unul dintre cei doi mijlocaşi centrali. Are nevoie de un fundaş central care să-i asigure plecările.

La Botoşani se cerea altceva. Problema e că în 4-2-3-1 să zici că Tănase poate fi atacant, Octavian în spatele lui, Coman să presupunem că va fi acel Coman şi va juca în stânga. 

E un jucător extrem de interesant, care are realizări individuale cum n-am văzut la alt jucător”, a declarat Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Malcom Edjouma s-a alăturat FCSB-ului pe data de 13 februarie. Gigi Becali a plătit celor de Botoşani 330.000 de euro.

În prezent, cota de piaţă a mijlocaşului la închidere este de 550.000 de euro, conform specialiştilor de la transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: fcsbedjoumamihai stoica 

viewscnt
Articole similare