You are here:

Novak Djokovic îl omagiază pe Rafael Nadal: ”Ai inspirat milioane de copii să înceapă să joace tenis”

Novak Djokovic îl omagiază pe Rafael Nadal: ”Ai inspirat milioane de copii să înceapă să joace tenis”

Tenis

Comentarii

Novak Djokovic (37 de ani) a avut un discurs emoţionant şi grandios la adresa lui Rafael Nadal (38 de ani), după ce spaniolul a anunţat că se va retrage din tenisul profesionist.

Djokovic, omagii lui Nadal: ”Mulţumesc că m-ai împins la limită de atâtea ori în rivalitatea noastră, care m-a marcat cel mai mult”

Novak Djokovic l-a omagiat pe Rafael Nadal, joi, el notând, într-un mesaj postat în social media, că spaniolul a inspirat milioane de copii şi că moştenirea sa va dăinui.

“Rafa, un mesaj nu este suficient pentru a exprima respectul pe care îl am pentru tine şi pentru ceea ce ai făcut pentru sportul nostru.

Ai inspirat milioane de copii să înceapă să joace tenis şi cred că asta este probabil cea mai mare realizare pe care şi-o poate dori cineva.

Tenacitatea, dedicarea şi spiritul tău de luptă vor fi predate timp de decenii. Moştenirea ta va dăinui pentru totdeauna. Doar tu ştii ce a trebuit să înduri pentru a deveni un simbol al tenisului şi al sportului în general.

Îţi mulţumesc pentru că m-ai împins la limită de atâtea ori în rivalitatea noastră, care m-a marcat cel mai mult ca jucător. Pasiunea ta pentru a reprezenta Spania a fost întotdeauna remarcabilă.

Îţi doresc cel mai bun rămas bun posibil la Malaga cu echipa de Cupa Davis a Spaniei. Voi fi acolo în persoană pentru a-mi arăta respectul faţă de cariera ta extraordinară”, a transmis Djokovic pe Instagram.

Rafael Nadal a anunţat că îşi va încheia cariera luna viitoare, după faza finală a Cupei Davis, la vârsta de 38 de ani.

Afla mai multe despre: rafael nadalnovak djokovictenis 

viewscnt
Articole similare