You are here:

Reacţia lui Roger Federer după anunţul retragerii lui Rafael Nadal: "Am sperat că această zi nu va veni niciodată"

Reacţia lui Roger Federer după anunţul retragerii lui Rafael Nadal: "Am sperat că această zi nu va veni niciodată"

Tenis

Comentarii

Fost rival al lui Rafael Nadal pe terenul de tenis, elveţianul Roger Federer a reiterat respectul pe care îl are pentru spaniol, care, joi, şi-a anunţat retragerea din activitate.

"Ce carieră a avut Rafa! Întotdeauna am sperat că această zi nu va veni niciodată", a spus Roger Federer. "Îţi mulţumesc pentru amintirile de neuitat şi pentru toate realizările tale în jocul pe care îl iubim. A fost o adevărată onoare!", a afirmat Federer.

Australianul Nick Kyrgios i-a adus un omagiu lui Rafael Nadal, care şi-a anunţat retragerea după turneul final al Cupei Davis, afirmând că acesta a fost un războinic dat naibii.

Mesajul lui Nick Kyrgios

"Am avut divergenţele noastre, dar ai fost un războinic dat naibii. Cele mai bune urări şi mult noroc cu ceea ce urmează", a scris Kyrgios pe social media.

Rafael Nadal a anunţat într-un videoclip postat pe reţelele de socializare că îşi va încheia cariera luna viitoare, după faza finală a Cupei Davis, la 38 de ani. Turneul final al Cupei Davis are loc în perioada 19-24 noiembrie, la Malaga.

 

Afla mai multe despre: roger federerrafael nadaltenisnick kyrgios 

viewscnt
Articole similare