Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu aş putea antrena până atunci”. Jurgen Klopp a dezvăluit vârsta la care se va retrage din antrenorat

”Nu aş putea antrena până atunci”. Jurgen Klopp a dezvăluit vârsta la care se va retrage din antrenorat

Premier League

Comentarii

Jurgen Klopp a oferit un indiciu jurnaliştilor britanici, legat de perioada în care va renunţa la antrenorat.

Tehnicianul german a ajuns pe banca lui Liverpool în anul 2015, şi a avut o contribuţie majoră în ascensiunea ”Cormoranilor” din ultimii ani. În vârstă de 55 de ani, Klopp a câştigat alături de Liverpool, o finală de UEFA Champions League în 2019, şi a pierdut alte două, în 2018, respectiv 2022.

De asemenea, sub comanda lui Klopp, Liverpool s-a încoronat pentru prima dată campioană în Anglia, după 30 de ani de secetă. În sezonul precedent, ”Cormoranii” au obţinut două trofee, Cupa Ligii şi FA Cup, dar tehnicianul german s-a declarat dezamăgit de eşecul din finala Champions League, contra lui Real Madrid.

Klopp ar putea deveni cel mai longeviv antrenor din istoria lui Liverpool

Fostul antrenor al lui Mainz şi a prelungit contractul cu gruparea de pe Anfield, până în 2026, şi a pus capăt speculaţiilor, referitoare la o posibilă numire a sa pe banca naţionalei Germaniei. Dacă Jurgen Klopp îşi va duce la bun sfârşit întelegerea cu Liverpool, germanul va deveni cel mai longeviv antrenor din istoria ”Cormoranilor”.

În acest moment, doar legendarul Bob Paisley îl întrece pe Klopp, la acest capitol. Paisley a antrenat-o pe Liverpool între 1974 şi 1983.

”Nu m-aş vedea antrenând la 70 de ani”

Într-un interviu acordat pentru BT Sport, Klopp a declarat că, nu ar putea să antreneze la vârsta de 70 de ani, şi a avut cuvinte de laudă la adresa lui Roy Hodgson, fostul antrenor al lui Liverpool şi a naţionalei Angliei.

”Ştiu, noaptea visez fotbal, ceea ce nu este neapărat în ordine. Meseria mea este foarte solicitantă, dar şi frumoasă. Am fost foarte surprins când am văzut că Roy Hodgson s-a întors în antrenorat, nu aş putea antrena până la vârsta lui ( n.r. 75 de ani). Nu aş suporta să stau în fiecare zi câte două ore la antrenament, în frig sau în vânt.”, a declarat Klopp.

 

Afla mai multe despre: liverpoolklopp 

viewscnt
Articole similare