Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu avem pe nimeni!” Situaţie critică la o fostă campioană a României! Antrenorul îşi strigă disperarea: ”Suntem o echipă părăsită!”

”Nu avem pe nimeni!” Situaţie critică la o fostă campioană a României! Antrenorul îşi strigă disperarea: ”Suntem o echipă părăsită!”

Liga 2

Comentarii

FC Argeş este marea dezamăgire a acestui sezon de Liga 2. Piteştenii, văzuţi drept mari favoriţi la promovare înainte de startul competiţiei, ocupă locul 14 după 17 etape, iar o eventuală retrogradare în Liga 3 ar reprezenta un dezastru pentru gruparea din Trivale.

Cu un lot experimentat, din care nu lipsesc nume importante precum Bogdan Rusu sau Cătălin Straton, FC Argeş şi-a propus înaintea sezonului să revină imediat în Superligă, după retrogradarea de vara trecută. 

Startul campionatului a fost unul mult sub aşteptări, iar conducerea tehnică l-a demis pe Alexandru Pelici şi l-a numit în funcţie pe Eugen Neagoe, tehnician care a început sezonul pe banca Universităţii Craiova.

Eugen Neagoe a ajuns la capătul puterilor: ”Nici nu am cu cine să vorbesc” Conducerea lui FC Argeş, absentă din viaţa echipei

Înaintea partidei cu Corvinul de la finalul acestei săptămâni, Eugen Neagoe a susţinut o conferinţă-maraton în care a vorbit despre problemele care au dus la ratarea completă a acestui sezon. 

Neagoe a vorbit despre condiţiile proaste de pregătire de care dispune echipa sa, specificând că ”FC Argeş se antrenează pe unde poate” şi a bătut obrazul conducerii administrative, pe care o acuză de lipsă de implicare.

Viorel Tudose, principalul acţionar al argeşenilor, a ameninţat în repetate rânduri în ultimele luni că nu va mai finanţa echipa, în timp ce directorul sportiv Daniel Stanciu, intrat în gura fanilor după retrogradarea echipei, pare că nu mai este implicat în viaţa fostei campioane.

”Trebuie făcută o analiză foarte serioasă (n.r. – pe partea sportivă), dar nu doar eu, şi stafful. Dacă vorbim despre un proiect de viitor, trebuia să ajungem cât mai repede la masă (n.r. – masa discuţiilor), de ieri, nu de azi, de săptămâna trecută, să punem lucrurile la punct. Dacă se doreşte ca FC Argeş să revină în Liga 1.

Reprezentăm un nume uriaş, istorie, tradiţie, cu jucători uriaşi care au trecut pe aici şi e păcat că nu putem face lucrul acesta. Dar nu putem rezolva lucrurile peste noapte, să batem din palme şi să jucăm ca Manchester City. Nu, nu se poate! Nu! Trebuie să stabilim care sunt următorii paşi. Aşa, vor mai veni 10 antrenori, 50-70 de jucători şi degeaba, degeaba se vor face schimbări, pentru că vei rămâne la acelaşi nivel.

Nu poţi progresa aşa! Trebuie un plan bun, să îl stabileşti. Ar fi păcat să nu se întâmple asta, dar eu îmi spun părerea. Am experienţă mare în fotbal…. mă rog, dacă se doreşte, dacă nu, mergem în continuare cum am mers până acum.

(N.r. – Despre condiţiile de la CFC Argeş) Ne antrenăm pe unde apucăm, nu avem o bază a noastră. Ne antrenăm cum ne antrenăm, pe un teren foarte rău. Nu poţi să te antrenezi pe unde găseşti, iar apoi să joci ca Barcelona. Şi noi vrem să avem posesie, să atacăm adversarii, să avem ocazii, pentru că suporterii asta aşteaptă.

Trebuie să înţeleagă (n.r. – suporterii) că nu putem fără a ne antrena corespunzător. Repet, cum te antrenezi, aşa joci! Vreau să punem anumite aspecte ale jocului în practică la antrenamente, nu putem! Unde ne antrenăm… .

(…) pe deasupra, suntem ca o echipă părăsită. De o lună de zile nu a trecut nimeni pe la noi. Nu a trecut cineva din conducere pe la antrenamente, să vadă unde ne antrenăm, cum ne antrenăm, în afară de doi-trei suporteri care vin în fiecare zi şi au tot respectul din partea mea.

Ei vin zilnic să ne vadă la antrenament, dar în rest nu vine nimeni. Suntem, practic, singuri. Nu putem aşa şi avem pretenţii de promovare. Avem condiţiile astea, nu se poate! Şi eu vreau să jucăm spectaculos, să atacăm, dar e foarte greu dacă nu poţi să te antrenezi la un nivel corespunzător.

Nu avem pe nimeni lângă noi. În afară de staff şi echipă, jucători, nu e nimeni lângă noi! (…)

De când am venit aici, de patru luni, nu avem bază de pregătire şi nu s-a făcut nimic. Nici nu am cu cine să vorbesc, asta e realitatea! Nu vreau să supăr pe nimeni, dar asta e realitatea. Suporterii să nu se aştepte să jucăm ca Manchester City, pentru că nu se poate! Nu putem să ne antrenăm, să jucăm de o manieră foarte bună.

Băieţii sunt în pericol de accidentare în fiecare zi, în fiecare zi!”, a declarat Eugen Neagoe, citat de liga2.prosport.ro.

Afla mai multe despre: liga 2fc argeşeugen neagoe 

viewscnt
Articole similare