Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iulian Cristea a făcut comparaţia între Gigi Becali şi Dan Şucu! "Vă daţi seama că te macină". Ce l-a marcat pe actualul fundaş de la Rapid

Iulian Cristea a făcut comparaţia între Gigi Becali şi Dan Şucu! "Vă daţi seama că te macină". Ce l-a marcat pe actualul fundaş de la Rapid

FCSB

Comentarii

Iulian Cristea, fostul fundaş central al celor de la FCSB şi unul dintre principalii fundaşi din apărarea Rapidului din acest sezon a vorbit despre felul în care patronul fostei sale echipe, Gigi Becali, interacţiona cu jucătorii şi ce reacţie aveau aceştia la discursurile patronului.

Fundaşul central în vârstă de 29 de ani, câştigător al Cupei României alături de FCSB, a vorbit despre perioada petrecută în tricoul grupării "roş-albastre" şi despre felul în care reacţiile patronului echipei, Gigi Becali, erau gestionate în vestiar.

Iulian Cristea: "Coman e un jucător foarte bun"

Cristea a vorbit şi despre influenţa vorbelor finaţatorului clubului asupra unui jucător de bază al vice-campioanei, Florinel Coman şi despre felul în care acesta a reuşit să revină în formă maximă, în ultimele două sezoane.

"Nu mă surprinde deloc, nici forma lui Olaru, nici forma lui Coman, e doar de şansă şi de zile, cum să spun. Acum îi intra orice, înainte poate nu-i intrau, se descuraja, domnul Gigi îl scotea afara, acum îl lasă în teren, nu dă gol în prima repriza, dă în a doua şi îşi arata calităţile pe teren.

E un jucător foarte bun, asta ştia toată lumea, şi acum 2-4 ani. Dacă îl întrebaţi pe domnul Hagi îl ştie de când a fost la el, pentru că era un jucător cu calitate şi ţoată lumea aştepta să fie în forma asta de mult timp.

(n.r. Dacă e mai ok acum, cu un patron precum Dan Şucu, care nu îl critică) Da, din punctul ăsta de vedere e mai multa linişte, aici fiecare îşi face treaba. Vă spun sincer că nici dincolo nu mai are treabă nimeni cu ce declară patronul şi sunt concentraţi şi ei pe ce au de făcut pe teren.

(n.r. Dacă era afectat de ce spunea Gigi Becali) Vă daţi seama că te macină aşa pentru că aveai o evoluţie bună, te trezeşti următorul meci pe bancă, jucai cât de cât ok, la pauza erai scos. Îţi dai seama că te macină, dar te întăresc şi deja te obişnuieşti cu chestia asta. 

Te aşteptai în orice moment să fii scos şi din primul 11, şi din timpul meciului să te schimbe." a declarat Iulian Cristea, pentru Orange Sport.

Cristea a vorbit şi despre revederea cu foştii săi colegi la meciul de sâmbătă, partidă care se va disputa pe Arena Naţională.

"Da, îi cunosc foarte bine pe toţi, am petrecut cum 5 ani de zile. Îi cunosc, le stiu toate calităţile. Normal că te ajuta într-un meci de fotbal, înainte de meci faci vizionari, eu daca îi stiu de 5 ani de zile, îi stiu că pe o carte. Da, sunt colegii mei... foştii mei colegi cu care m-am înţeles bine şi abia aştept să îi văd înainte de meci.", a mai spus Cristea.

Afla mai multe despre: fcsbrapidiulian cristeagigi becalirapid fcsbfcsb rapidsuperliga 

viewscnt
Articole similare