Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Gaziantep i-a găsit înlocuitor lui Marius Şumudică. Pe cine au pus antrenor, pentru a salva echipa de la retrogradare

OFICIAL | Gaziantep i-a găsit înlocuitor lui Marius Şumudică. Pe cine au pus antrenor, pentru a salva echipa de la retrogradare

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică s-a despărţit de Gaziantep după doar câteva luni petrecute pe banca echipei din oraşul din sudul Turciei.

Şumudică şi-a încheiat cu un gust amar a doua experienţă a sa de pe banca celor de la Gaziantep. Gruparea de pe locul 18 din clasamentul din Super Lig, poziţie care duce la retrogradarea în liga secundă şi-a găsit un nou antrenor, la mai puţin de 24 de ore de la înlăturarea tehnicianului român de pe banca echipei din Turcia.

Selcuk Inan, noul antrenor al celor de la Gaziantep

Este vorba de Selcuk Inan, un antrenor turc în vârstă de 39 de ani, fost antrenor secund al celor de la Galatasaray şi fost antrenor principal la Kasimpasa, o altă formaţie de primă ligă.

Ca jucător, Inan şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei la Galatasaray, echipă la care a jucat până în 2020, an în care s-a şi retras din activitate. Astfel, Inan este alesul conducerii celor de la Gaziantep, în lupta pentru menţinere în prima ligă din Turcia.

Acesta se va putea baza pe jucători precum Deian Sorescu, Denis Drăguş, Alexandru Maxim, Florin Niţă şi Junior Morais, toţi jucători pe care Marius Şumudică i-a folosit pe parcursul perioadei sale pe banca lui Gaziantep.

"Clubul nostru, Gaziantep, a ajuns la un acord de principiu cu antrenorul Selçuk İnan. Selçuk İnan şi echipa sa au fost invitaţi în oraşul nostru pentru a finaliza negocierile. Prezentăm acest lucru cu respect publicului.", au anunţat cei de la Gaziantep, pe reţelele de socializare.

Afla mai multe despre: gaziantepmarius sumudicaselcuk inanturciasuper lig 

viewscnt
Articole similare