Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire importantă pentru Rapid, înainte de derby-ul cu FCSB. Pe ce jucător se va putea baza Cristiano Bergodi

Revenire importantă pentru Rapid, înainte de derby-ul cu FCSB. Pe ce jucător se va putea baza Cristiano Bergodi

Rapid

Comentarii

Rapid - FCSB este derby-ul finalului de sezon regulat! Cele două rivale bucureştene se înfruntă în singura partidă a zilei de sâmbătă a etapei cu numărul 30 din Superliga.

Rapid este "gazda" derby-ului bucureştean din etapa a 30-a din Superliga. Partida care se va disputa pe Arena Naţională se anunţă una extrem de interesantă pentru ambele echipe. O revenire importantă pentru giuleşteni la partida cu FCSB este aceea a fundaşului lateral în vârstă de 25 de ani, Răzvan Onea.

Din informaţiile Orange Sport, fundaşul dreapta care a lipsit în ultimele patru etape din cauza unei accidentări va putea reveni în partida cu FCSB, de pe Arena Naţională.

Fotbalistul care a fost la un pas să-l accidenteze grav pe Florinel Coman într-o partidă disputată pe finalul sezonului trecut poate prinde minute în derby-ul de sâmbătă seară. În acest sezon, Răzvan Onea a adunat 17 partide în toate competiţiile, 15 în Superliga şi două în Cupa României.

Ultima sa partidă în Superliga a fost la începutul lunii februarie, în deplasare, pe terenul celor de la CFR Cluj. La partida din Gruia, Onea s-a accidentat şi a părăsit terenul în minutul 54, atunci când a fost înlocuit de Cristopher Braun.

Răzvan Onea, decisiv pentru Rapid în primul meci din 2024

În cele 15 partide disputate în Superliga, în acest sezon, Răzvan Onea a punctat o singură dată, în victoria echipei sale de pe teren propriu, în faţa celor de la FC U Craiova 1948, scor 4-3. A fost prima partidă din seria de cinci victorii consecutive a giuleştenilor, din acest an. 

  • 700.000 de euro este cota de piaţă a fundaşului dreapta în vârstă de 25 de ani, conform transfermarkt.com

Rapid - FCSB se joacă sâmbătă, 9 martie, de la ora 20:00 şi este în direct pe Orange Sport 1.

Afla mai multe despre: rapidrazvan oneafcsbcristiano bergodi 

viewscnt
Articole similare