Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu avem un Messi în echipă, dar avem un grup". Stanciu, în culmea fericirii după calificarea la EURO 2024

"Nu avem un Messi în echipă, dar avem un grup". Stanciu, în culmea fericirii după calificarea la EURO 2024

Echipa națională

Comentarii

România a câştigat meciul cu Israel şi s-a calificat la Campionatul European din 2024.

„Să ajungem din nou la un Campionat European, după opt ani, este totul pentru noi!  Sper să o continuăm tot aşa şi să sărbătorim cu stadionul plin. Suntem la mâna noastră să terminăm pe primul loc în grupă. Mă bucur că fac parte din acest grup puternic. A fost o campanie grea şi am făcut totul pentru echipă.

Avem forţa grupului, nu avem individualităţi, nu avem un Messi în echipă, dar avem un grup. Îmi doresc din suflet să facem o figură frumoasă la Euro. Nu vom face mare petrecere acum, pentru că toţi am fost de acord că vom face tot ce depinde de noi ca să terminăm pe primul loc. Pe suporteri îi aşteptăm în Germania, într-un număr cât mai mare” , a declarat Nicolae Stanciu.

Israel - România 1-2

Echipa naţională a României a învins, sâmbătă seara, în deplasare, scor 2-1, reprezentativa Israelului şi s-a calificat la Euro 2024.

Într-un alt meci din grupa I, Elveţia a încheiat la egalitate cu naţionala din Kosovo, 1-1. Ruben Vargas a deschis scorul pentru gazde, iar Kosovo a egalat pe final, prin Hyseni.

În clasament, România este pe primul loc al grupei, cu 19 puncte, urmată de Elveţia, cu 17 puncte. Ambele echipe s-au calificat pentru turneul final. Pentru tricolori este a şasea oară când merg la turneul final al campionatului european, după ediţiile din 1984, 1996, 2000, 2008 şi 2016.

  • ISRAEL: Glazer – Dasa (Kanichowsky 62), Miguel Vitor, S. Goldberg, Revivo (Baribo 77) - Peretz, Lavi (Abo Fany 62), Gloukh - Turgeman, Zahavi, Khalaili (Gorno 77). SELECŢIONER: Alon Hazan
  • ROMÂNIA: H. Moldovan - Raţiu, A. Burcă, Drăguşin, Bancu - R. Marin (Cicâldău 87), Screciu (M. Marin 77) – I. Hagi (Fl. Coman 65), Stanciu (Ad. Rus 87), Drăguş (Mihăilă 65) - G. Puşcaş. SELECŢIONER: Edward Iordănescu

Afla mai multe despre: euro 

viewscnt
Articole similare