Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu cred că am mai simţit vreodată grupul atât de unit”. Stanciu, despre cel mai important argument al României pentru o calificare la EURO 2024: ”Nu ne temem de Andorra”

”Nu cred că am mai simţit vreodată grupul atât de unit”. Stanciu, despre cel mai important argument al României pentru o calificare la EURO 2024: ”Nu ne temem de Andorra”

Echipa națională

Comentarii

Nicolae Stanciu (29 de ani) a prefaţat meciul dintre România şi Andorra, cel care va deschide drumul ”tricolorilor” spre Campionatul European din Germania.

Echipa naţională de fotbal a României îşi va începe campania de calificare la Campionatul European din Germania cu meciuri împotriva reprezentantelor similare din Andorra şi Belarus.

Stanciu, despre unitatea grupului din lotul naţionalei: ”Nu cred că l-am mai simţit vreodată atât de unit”

În conferinţa de presă susţinută înaintea partidei din deplasare cu Andorra, selecţionerul Edi Iordănescu a fost însoţit de Nicolae Stanciu, unul dintre cei mai importanţi tricolori.

Mijlocaşul de la Wuhan a subliniat faptul că România trebuie neapărat să înceapă aceste preliminarii cu o victorie.

Totodată, Stanciu a precizat că niciodată, de când e la naţională, nu a simţit că grupul este mai unit decât în momentul de faţă.

”E cel mai important meci pentru noi, contează să luăm cele trei puncte. Cred că ne-am maturizat mai mult, toţi jucătorii, inclusiv cei tineri. Suntem un grup foarte unit. Nimic din cele spuse în exterior nu ne deranjează. 

Am avut o săptămână extraordinară, suntem toţi încrezători. Nu ne temem de Andorra, dar îi respectăm. Nu îmi place să folosesc cuvinte mari, dar nu cred că am mai simţit vreodată grupul atât de unit”, a declarat Stanciu, înainte de meci.

Nicolae Stanciu este liderul de selecţii din lotul actual la naţionala României. A adunat 56 de meciuri în tricoul ”tricolor” şi a marcat 11 goluri.

Programul primelor două etape ale Grupei I:

  • 25 martie 2023: Belarus – Elveţia (19:00),  Andorra – ROMÂNIA, Israel – Kosovo (21:45)
  • 28 martie 2023: ROMÂNIA – Belarus, Kosovo – Andorra, Elveţia – Israel (21:45)

Afla mai multe despre: echipa nationalastanciu 

viewscnt
Articole similare