Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Lui Ianis îi fac mai mult rău aceste intervenţii ale tatălui său”. Scandalul din jurul echipei naţionale, întors pe toate părţile: ”El poate fi un exemplu” | EXCLUSIV

”Lui Ianis îi fac mai mult rău aceste intervenţii ale tatălui său”. Scandalul din jurul echipei naţionale, întors pe toate părţile: ”El poate fi un exemplu” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Ianis Hagi (24 de ani) nu a fost luat de Edi Iordănescu în lotul României pentru primele două meciuri din preliminariile Euro 2024. Florin Lovin (41 de ani) a vorbit şi el pe seama acestui subiect şi nu a fost de ac

Ianis Hagi a fost accidentat timp de un an. Odată ce s-a recuperat şi a devenit disponibil din nou, mijlocaşul în vârstă de 24 de ani a prin foarte puţin timp de joc la Rangers.

Principala dezbatere din aceste zile continuă: ”Lui Ianis îi fac mai mult rău aceste intervenţii ale tatălui său” | EXCLUSIV

Ca o consecinţă, nu a fost chemat nici de selecţionerul Edi Iordănescu în vederea primelor două meciuri ale României din campania de calificare la Campionatul European din 2024.

Decizia lui Iordănescu Jr. a împărţit lumea fotbalului românesc în două. De o parte sunt susţinătorii lui Ianis Hagi, care consideră că selecţionerul a greşit prin faptul că nu l-a convocat, iar în cealaltă tabără se regăsesc cei care îi dau dreptate tehnicianului de pe banca României şi afirmă că acesta a procedat corect.

Prezent în studioul Orange Sport, Florin Lovin a fost şi el chestionat pe seama acestui subiect. Analistul a fost mai aproape de opinia exprimată de Dorinel Munteanu.

Mai exact, şi Lovin este de părere că Ianis Hagi ar fi meritat să facă parte măcar din lista preliminară pentru a i se da încredere şi a arăta că în continuare echipa naţionala contează pe el.

Florin Lovin a subliniat şi faptul că jucătorul lui Rangers este unul dintre cei mai importanţi jucători români la momentul actual, ”dacă este sănătos”, dar intervenţiile lui Gică Hagi ”îi fac mai mult rău”.

”Ianis Hagi este unul dintre cei mai buni jucători români, dacă este sănătos. Dacă vrei să ai o relaţie bună cu Ianis Hagi, trebuie să ţi-l ţii aproape.

Era bine ca înainte să afişezi orice listă, să vorbeşti cu el, să îl întrebi: <<Cum crezi că este mai bine? Să rămâi la echipa de club, să te pui pe picioare, sau să vii la naţională?>>.

Una este să iei pulsul şi alta este să îi spui că nu îl chemi. Ianis Hagi poate fi un exemplu. Lui Ianis îi fac mai mult rău aceste intervenţii ale tatălui său. 

Nu poţi să spui că ai meci greu cu Andorra. Cazi în penibil. Cu Italia sau Germania ce mai spui?”, a declarat Lovin, la Orange Sport.

Ianis Hagi a adunat 24 de meciuri la naţionala României şi a marcat două goluri.

Afla mai multe despre: echipa nationalaedi iordanescuianis hagi 

viewscnt
Articole similare