You are here:

Cornel Dinu intervine în disputa Gică Hagi - Edi Iordănescu! "Se sfătuieşte cu Puiu Iordănescu, dar iată că n-a făcut ca el. Tatăl a acţionat corect" | EXCLUSIV

Cornel Dinu intervine în disputa Gică Hagi - Edi Iordănescu! "Se sfătuieşte cu Puiu Iordănescu, dar iată că n-a făcut ca el. Tatăl a acţionat corect" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Cornel Dinu a intervenit cu un exemplu concret în disputa Gică Hagi - Edi Iordănescu. Dinamovistul a amintit de momentul în care fostul selecţioner, Anghel Iordănescu, a acţionat diferit faţă de actualul selecţioner, Edi Iordănescu, în privinţa unui fotbalist important al naţionalei.

Cornel Dinu dezvăluie: "Edi Iordănescu se sfătuieşte cu tatăl lui. Vedeţi că ăştia care au jucat mai puţin au mai puţin suflet"

Lotul României pentru meciurile cu Andorra şi Belarus a stârnit controverse, dar cele mai puternice reacţii au venit din partea lui Gică Hagi, nemulţumit că Ianis Hagi n-a prins nici măcar lista preliminară

Venit după o accidentare de peste un an şi cu minute puţine jucate la Rangers în startul acestui an, Ianis Hagi a fost lămurit de Edi Iordănescu de ce nu l-a convocat

Însă Cornel Dinu a venit cu un exemplu în care fostul selecţioner, Anghel Iordănescu, a procedat diferit faţă de fiul său, actualui selecţioner Edi Iordănescu. 

Fostul antrenor al lui Dinamo consideră că jucătorul lui Rangers ar fi primit un semnal puternic dacă ar fi fost chemat. 

"Stelea povestea aceeaşi situaţie, dar cu urmaşul meu la naţională, Puiu Iordănescu. Faptul că deşi el nu juca la Salamanca, Puiu l-a convocat şi l-a pus în poarta naţionalei pentru a-i da moral şi pentru că era cel mai bun portar. A apărat foarte bine, s-a terminat la egalitate, 1-1 cu Spania. 

O influenţă deosebită asupra unor decizii luate de neexperimentatul Edi Iordănescu pentru acest nivel (n.r. - la naţională)... El se sfătuieşte cu tatăl lui, dar iată că tatăl lui, într-o situaţie similară, l-a luat pe Stelea şi l-a pus în poartă, dar fiul, care sigur se sfătuieşte cu tatăl, are o altă atitudine. 

Nu cunosc situaţia reală după un an de accidentare, situaţia fizică, dar din punct de vedere al lotului cu un plan pe teremen lung se putea să-i dea încredere pentru naţională. Moral, dacă ar exista aşa ceva... Vedeţi că ăştia care au jucat mai puţin au mai puţin suflet şi unele decizii anulează sensibilitatea sufletească.

Tatăl a acţionat corect, chemându-l pe Stelea, care nu juca, dar fiul face altceva. Între cei doi există conlucrare clară. Nu e ieşit din comun că Puiu e nelipsit de la meciuri", a declarat Cornel Dinu la Orange Sport. 

S-a aflat din interiorul FRF ce i se pregăteşte lui Ianis Hagi după reacţia vehementă a lui Gică Hagi la adresa selecţionerului Edi Iordănescu

Afla mai multe despre: edi iordanescugica hagicornel dinuechipa nationalaromania andorraromania belarus 

viewscnt
Articole similare

Au mai rămas

Vezi trailerul