Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nu e Manchester City, nici Chelsea sau Real Madrid. United a folosit cea mai scumpă echipă din istorie. Cât a valorat lotul "diavolilor" lui Erik ten Hag

Nu e Manchester City, nici Chelsea sau Real Madrid. United a folosit cea mai scumpă echipă din istorie. Cât a valorat lotul "diavolilor" lui Erik ten Hag
Comentarii

Manchester United a aliniat cea mai scumpă echipă din istorie în sezonul 2022-2023, cu o valoare totală de 1,42 miliarde de euro, potrivit unui raport publicat de UEFA.

Gruparea de pe Old Trafford a doborât astfel recordul stabilit în 2020 de Real Madrid, al cărei lot a fost evaluat la momentul respectiv la 1,33 miliarde de euro.

Printre cei mai valoroşi jucători din lotul lui United în sezonul trecut s-au numărat Antony (95 de milioane de euro), Harry Maguire (87 de milioane), Jadon Sancho (85 de milioane) şi Casemiro (70 de milioane).

Suma totală nu îi cuprinde însă pe Rasmus Hojlund (72 de milioane de euro), Mason Mount (55 de milioane de euro) sau Andre Onana (47 de milioane de euro), jucători recrutaţi în vara trecută de Manchester United.

Potrivit raportului "European Club Finance and Investment Landscape" dat publicităţii de forul fotbalistic continental, a doua echipă ca valoare în sezonul trecut a fost Manchester City, cu 1,26 miliarde de euro, alte două cluburi depăşind de asemenea un miliard de euro: Real Madrid şi Chelsea Londra.

Deşi a folosit cea mai scumpă echipă din istorie, Manchester United a obţinut doar locul al treilea în Premier League, în sezonul trecut, a fost eliminată din sferturile Europa League, din semifinalele Cupei Angliei, însă a câştigat Cupa Ligii Angliei.

Afla mai multe despre: manchester unitedmanchester city 

viewscnt
Articole similare