Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu există nicio cameră secretă!”. Cum explică rapidiştii ”încăperea misterioasă” găsită de poliţişti în Giuleşti

”Nu există nicio cameră secretă!”. Cum explică rapidiştii ”încăperea misterioasă” găsită de poliţişti în Giuleşti

Rapid

Comentarii

Joi, 14 martie, Daniel Niculae, ”Bocciu” şi alţi lideri ai galeriei celor de la Rapid au fost ridicaţi de forţele de ordine şi audiaţi într-un dosar legat de arme, muniţii şi materiale pirotehnice pentru meciurile echipei din Giuleşti.

Jandarmii au descoperit camera secretă din Giuleşti. Rapidiştii neagă

Orange Sport a intrat în posesia mai multor informaţii legate de intervenţia mascaţilor, care au pus în aplicare nu mai puţin de 19 mandate de perchiziţie şi aducere pentru audieri, după ce a ieşit la iveală ştirea că Daniel Niculae a fost ridicat de mascaţi.

În timpul percheziţiilor, autorităţile au descins inclusiv la stadionul Giuleşti şi au găsit o cameră secretă în care erau depozitate materialele pirotehnice.

Bogdan Vasiliu, preşedintele CS Rapid, a vorbit despre aşa zisa ”încâpere secretă” din Giuleşti şi mărturisit că e controlată periodic de jandarmerie.

„Nu există nicio cameră secretă. Este din construcţia stadionului. Îmi pare rău că dezmint această informaţie. Este o cameră controlată periodic de jandarmerie, are legătură cu instalaţiile sanitare.

Acea cameră nu e făcută peste noapte e din construcţia stadionului. Acum dacă au fost folosite …. (n.r. pentru ca suporterii să depoziteze materiale pirotehnice).

Înainte meciului sunt controale, sunt controale pirotehnice. Noi nu avem de-a face cu meciurile de fotbal, noi predăm stadionul. Dovadă că am aflat din presă ce s-a întâmplat dimineaţa.

Paza e asigurată în continuare de noi, abia în ziua meciului intră paza de la fotbal. De atâţia ani se întâmplă lucrul acesta, pentru mine e o surpriză totală cum bagă materialele pirotehnice în stadion”, a declarat Bogdan Vasiliu, preşedintele CS Rapid, la ProSport Live.

Rapidiştii neagă totul

Întrebat dacă: „E adevărat că s-au introdus materiale pirotehnice pe stadion?”, Adrian Olariu a răspuns surprinzător: „Vă înşelaţi! Vă înşelaţi! Vă înşelaţi cu întrebarea pe care o puneţi.

Vă înşelaţi! Nu acesta este subiectul. Aflaţi-l! Dezinformaţi dacă spuneţi că am fost chemaţi pentru materiale priotehnice aduse la stadion. Nu pot să spun nimic. Sunt foarte mic eu. Sunt alţii mai în temă”.

Dan Şucu a scăpat ”porumbelul”? Declaraţia care i-ar putea crea probleme: ”Nu trebuia să spună asta” | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: daniel niculaerapidcameră secretă 

viewscnt
Articole similare