Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Şucu a scăpat ”porumbelul”? Declaraţia care i-ar putea crea probleme: ”Nu trebuia să spună asta” | EXCLUSIV

Dan Şucu a scăpat ”porumbelul”? Declaraţia care i-ar putea crea probleme: ”Nu trebuia să spună asta” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Joi, 14 martie, Daniel Niculae, ”Bocciu” şi alţi lideri ai galeriei celor de la Rapid au fost ridicaţi de forţele de ordine şi audiaţi într-un dosar legat de arme, muniţii şi materiale pirotehnice pentru meciurile echipei din Giuleşti.

Dan Şucu a susţinut, joi, o conferinţă de presă în care a vorbit despre situaţia tensionată de la Rapid, unde preşedintele clubului, Daniel Niculae, liderul galeriei, Liviu Ungurean ”Bocciu”, dar şi mai mulţi suporteri au fost duşi de mascaţi la audieri.

Finanţatorul Rapidului şi-a exprimat în totalitate susţinerea faţă de preşedintele Rapidului, însă a făcut o declaraţie care i-ar putea atrage antipatii în rândul suporterilor echipei din Giuleşti. 

”A scăpat-o!” Fostul oficial al Rapidului l-a taxat pe Şucu după ultimele declaraţii: ”Nu trebuia să spună asta”

Dan Şucu a declarat că o parte din bugetul clubului este alocat pentru deplsările efectuate de suporteri în afara Bucureştiului, mai exact 25.000 de lei pe lună. Mai mult decât atât, omul cu banii din Giuleşti a spus că din acest buget se finanţează şi unele dintre coregrafiile afişate de fanii echipei lui Cristiano Bergodi. 

”Îmi pare rău să spun, dar a scăpat-o pe asta. Trebuia păstrată în interior, pentru că relaţii există întotdeauna între galerie şi conducere. Nu ai cum. Cum justifici? Cum decontezi alea? Cu bon ai luat trei praştii şi patru tiribombe, nu? Altfel nu ai cum să decontezi aşa ceva. Nu trebuia să spună asta.

La ce capitol bugetar încadrezi toate cheltuielile astea? Din ce ştiu, ei au fost primii constituiţi ca persoană juridică”, a spus Cristi Costache la Orange Sport.

Ce a declarat Dan Şucu

”Aştept şi eu în clipa de faţă să văd mai multe date din dosarul de care vorbim. Nu cred că va dura foarte mult. Cred că dânşiii sunt destul de hotărâţi pentru a merge înainte. Noi în club avem o decizie clară, chiar a Consiliului de Administraţie, de a susţine deplasările.

Avem un buget de 25.000 de lei prin care susţinem tot ce înseamnă autocare sau vagoane de tren. O parte din cheltuiala lor o susţinem şi noi şi o dată, sau de două ori pe sezon, avem o contribuţie pentru tot ce înseamnă partea asta de coregrafii”, a spus Dan Şucu, înaintea partidei dintre Rapid şi Farul

Rapid debutează în play-off pe 15 martie, de la 20:30, pe teren propriu, contra Farului. Partida poate fi urmărită, în direct pe Orange Sport 1.

 

Afla mai multe despre: dan şucurapidbocciu 

viewscnt
Articole similare