Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica a văzut ”măcelul” din Superligă şi a propus o soluţie drastică: ”Ar trebui excluşi pe viaţă!” | EXCLUSIV

Mihai Stoica a văzut ”măcelul” din Superligă şi a propus o soluţie drastică: ”Ar trebui excluşi pe viaţă!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Joi, 14 martie, Daniel Niculae, ”Bocciu” şi alţi lideri ai galeriei celor de la Rapid au fost ridicaţi de forţele de ordine şi audiaţi într-un dosar legat de arme, muniţii şi materiale pirotehnice pentru meciurile echipei din Giuleşti

Orange Sport a intrat în posesia mai multor informaţii legate de intervenţia mascaţilor, care au pus în aplicare nu mai puţin de 19 mandate de perchiziţie şi aducere pentru audieri, după ce a ieşit la iveală ştirea că Daniel Niculae a fost ridicat de mascaţi.

Împreună cu Niculae, vizat de acţiunile poliţiştilor este şi liderul galeriei Rapidului, Liviu Ungurean, care este acuzat că ar fi constituit un grup infracţional organizat împreună cu alte trei persoane, la care ar fi aderat şi alţi 13 membri ai galeriei, în scopul ăvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, constând faptul că la meciurile Rapidului să deţină, transporte, introducă pe stadion şi să folosească materiale pirotehnice.

Mihai Stoica condamnă incidentele de la Dinamo - UTA: ”Copiii pot rămâne traumatizaţi!”

Înaintea meciului dintre Dinamo - UTA, petrecut la sfârştiul săptămânii trecute, mai multe brigăzi ale celor două formaţii s-au bătut pe străzile din jurul arenei, iar jandarmii au intervenit cu gaze lacrimogene.

Haosul a continuat şi pe gazon, unde ultraşi din ambele tabere au sărit pe gazon şi s-au luat la bătaie, fiind opriţi de intervenţia jandarmilor.

Mihai Stoica, prezent în studioul Orange Sport, a susţinut că cei care au luat parte la incidentele regretabile de pe ”Arcul de Triumf” ar trebui să nu mai poată avea vreodată dreptul de a mai urmări o partidă de pe stadion, deoarece dau un exemplu negativ generaţiei tinere de suporteri.

”Ideea este să dai cu torţele în peluză, să faci spectacolul în peluză, nu să arunci în teren, că dacă arunci în teren...La un moment dat se discuta posibilitatea să colaborăm cu firme care au în obiectul de activitate spectacole pirotehnice.

Nu s-a vrut! Eu cred că ar trebui să fie o mai mare deschidere vis a vis de astfel de spectacole şi ar trebui măsuri mult mai aspre faţă de cei care au făcut ce s-a întâmplat la Dinamo cu UTA: să se bată pe teren.

Cei care au fost identificaţi ar trebui excluşi pe viaţă pe un stadion de fotbal, pentru că acolo este centrul Bucureştiului, vin copii, păi copiii ăia ar putea rămâne traumatizaţi când văd că pleacă unul de lângă ei şi se ia la bătaie”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsbutadinamomihai stoica 

viewscnt
Articole similare