Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu înţeleg ce s-a întâmplat". Laurenţiu Reghecampf, eliminat dramatic din Conference League în prelungiri

"Nu înţeleg ce s-a întâmplat". Laurenţiu Reghecampf, eliminat dramatic din Conference League în prelungiri
Comentarii

Antrenorul lui Neftci Baku, Laurenţiu Reghecampf, a vorbit despre eliminarea echipei sale din preliminariile Conference League. Antrenorul român a părăsit competiţia în prelungirile partidei retur.

Echipa lui Reghecampf a fost eliminată din Conference League

Neftci Baku, antrenată de Laurenţiu Reghecampf, a fost eliminată, joi seară, în turul trei preliminar al Conference League, după ce a pierdut cu 0-2 manşa secundă cu Rapid Viena.

În tur scorul a fost 2-1 pentru Neftci. Joi, la Viena, gazdele s-au impus cu 2-0 după prelungiri, datorită golurilor marcate de Grull ’66 şi Druijf ‘112.

La finalul partidei din Austria, Reghecampf s-a plâns de ratările elevilor săi, care s-au dovedit fatale în drumul spre grupe. 

"Nu am făcut ceea ce am pregătit înainte de meci şi am ratat prea multe şanse. Din nou, am încasat două goluri foarte uşor. Nu înţeleg ce s-a întâmplat. Trebuie să ţinem capul sus. Câştigăm împreună şi pierdem împreună, aşa e la fotbal. Când ratezi şanse aşa mari, meriţi să pierzi.

Ei nu au avut ocaziile noastre, de unu contra unu cu portarul, la 0-0, şi din nou, la 1-0 pentru ei. Repet, golurile primite au fost luate foarte uşor. Nu ne-am plănuit prelungiri pentru partida cu Rapid Viena. Avem suficienţi jucători, dar sunt tineri şi nu au experienţă pentru competiţia asta.

De asta am încercat să ţin titularii mai mult pe teren. A fost dificil pentru că am pierdut un jucător accidentat foarte rapid. Am încercat să le dau şansă jucătorior care trebuie să facă diferenţa. Nu am jucat prost, era normal că ei o să pună presiune.

La nivelul ăsta când ratezi ocaziile noastre şi primeşti gol aşa uşor nu meriţi să treci mai departe. Nu e treaba mea să vorbesc despre arbitru. Avem oameni care se ocupă de asta, dar aş puncta că au fost multe faulturi ale lor la care nu a dat cartonaşe. Nu am pierdut din cauza arbitrului", a declarat Laurenţiu Reghecampf. 

Afla mai multe despre: laurenţiu reghecampf 

viewscnt
Articole similare