Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu înţeleg!". Străinul de la CFR Cluj s-a răsculat în vestiar împotriva lui Dan Petrescu. A răbufnit după ce "Bursucul" l-a condamnat

"Nu înţeleg!". Străinul de la CFR Cluj s-a răsculat în vestiar împotriva lui Dan Petrescu. A răbufnit după ce "Bursucul" l-a condamnat

CFR Cluj

Comentarii

Inflaţia de jucători de la CFR Cluj şi-a spus cuvântul, la un anumit punct al sezonului. După plecarea la FC Voluntari, Denis Ciobotariu, apărător central împrumutat la FC Voluntari, a vorbit despre un coleg aflat într-o situaţie similară cu a sa.

Străinul dat de gol de Denis Ciobotariu după ce a plecat de la CFR Cluj: "Mi-a zis că nu înţelege care e treaba"

Dan Petrescu a dorit să scape de mai mulţi fotbalişti aduşi de Marius Şumudică, antrenorul cu care echipa a început sezonul. Odată cu revenirea "Bursucului", anumiţi jucători n-au mai prins nici măcar lista trimisă de club la LPF pentru meciurile din Liga 1. 

Rămaşi în tribună sau acasă, anumiţi jucători au rămas confuzi şi cu un gust amar. Denis Ciobotariu, titularizat de Marius Şumudică şi izolat de Dan Petrescu, a fost întrebat cum a suportat situaţia în care s-a aflat, mai ales că a intrat şi în circuitul naţionalei, la U21 şi la echipa olimpică deplasată la Tokyo, anul trecut. 

Fiul antrenorului lui FC Voluntari a anunţat că nu-i poartă pică lui Dan Petrescu, dar a anunţat că străinii au suportat mai greu situaţia. Denis Ciobotariu l-a dat exemplu pe un coleg nelămurit, căruia i-a spus exact cum stă situaţia în Gruia. 

Totul după ce jucătorul străin s-a plâns în vestiar: "Pentru mine nu e aşa greu, pentru că eu sunt obişnuit cu România, ştiu cum stă treaba. Pentru străini a fost mai greu, pentru că am discutat cu ei. Unul din ei chiar mi-a zis că nu înţelege care e treaba, ce a făcut sau aşa... Eu i-am zis că asta e situaţia. Şi chiar aşa se întâmplă.

Poate să îi placă de tine (n.r. - lui Dan Petrescu), poate să nu îi placă de tine. Eu nu ţin râcă, Doamne fereşte! Nu există asta", a declarat Denis Ciobotariu. 

  • La cine a renunţat CFR Cluj în această iarnă: Letica, Mailat, Tahiri, D. Ciobotariu, D. Paraschiv, Culio, Paşcanu, Cristiano, Butean, D. Rusu, R. Andronic, J. Rodriguez, Alibec.

Dintre străinii la care ardelenii au renunţat în iarnă, doar Anas Tahiri a vorbit deschis despre perioada petrecută în România. 

Mijlocaşul ajuns la Heereveen a susţinut că Dan Petrescu i-a recunoscut că a greşit, dar că n-a mai fost cale de întoarcere în privinţa plecării de la CFR Cluj. 

Afla mai multe despre: dan petrescudenis ciobotariucfr clujanas tahiri 

viewscnt
Articole similare