Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu mă aşteptam să plece”. Transferul din fotbalul românesc care a stârnit nedumerire: ”Mă miră” | EXCLUSIV

”Nu mă aşteptam să plece”. Transferul din fotbalul românesc care a stârnit nedumerire: ”Mă miră” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Basarab Panduru (52 de ani) s-a arătat surprins cu privire la un transfer efectuat în această iarnă în fotbalul românesc. Este vorba despre Romario Benzar (30 de ani), care a decis să plece de la Farul Constanţa la UTA Arad.

Superliga României revine la sfârşitul acestei săptămâni, cu prima etapă din 2023, iar meciul de deschidere are loc între U Cluj şi FC Voluntari, pe 20 ianuarie.

Deşi campionatul este pe cale să înceapă, perioada de transferuri continuă, iar echipele vor să facă cele mai inspirate întăriri pentru a îşi îndeplini obiectivele în a doua parte a sezonului.

”Nu mă aşteptam să plece”. Transferul din fotbalul românesc care a stârnit nedumerire: ”Mă miră” | EXCLUSIV

Unul dintre cele mai interesante transferuri care au fost efectuate în această iarnă între două echipe din Superligă este trecerea lui Romario Benzar, care a lăsat-o pe Farul pentru UTA Arad.

Acest transfer l-a luat prin surprindere pe Basarab Panduru, care, aflat în studioul Orange Sport, a precizat că nu se aştepta la o asemenea mişcare din partea fundaşului dreapta.

”Mă miră de ce a plecat Benzar (n.r. în această iarnă). Nu mă aşteptam să plece”, a declarat Panduru, la Orange Sport. 

Coleg de studio, comentatorul Bogdan Cosmescu l-a lăudat pe ”Regele” Gică Hagi pentru treaba bună pe care a făcut-o până acum la liderul Farul Constanţa.

”Hagi a reuşit să facă din jucători care păreau terminaţi să joace un fotbal extraordinar. Asta e limpede”, a adăugat şi comentatorul sportiv.

Romario Benzar, despre transferul la UTA Arad

Romario Benzar s-a bucurat pentru că a reuşit să semneze în această iarnă cu UTA Arad.

”Mă bucur mult că am semnat cu UTA, e un club mare al României. Eu am mai avut o oferte de la UTA când m-am întors din Italia.

Şi am zis că a treia oară nu mai pot să refuz, mai ales că se ştie că simpatizez cu UTA de mic şi mă bucur că am ajuns în sfârşit aici.

E un pic atipic pentru un timişorean, ştiu, dar aşa a fost să fie şi mă bucur. La Arad e un public senzaţional, este un atu pentru noi. Orice adversar are viaţă grea pe terenul nostru.

Sperăm să îi facem fericiţi pe suporteri. Sunt foarte fericit, colegii şi antrenorul m-au primit bine, sper să ne îndeplinim obiectivele”, afirma Romario Benzar, la prezentarea la noua sa echipă.

 

Afla mai multe despre: farulbenzaruta arad 

viewscnt
Articole similare