Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mutu, anunţ triumfător: ”Vreau să stau până în 2025 cu Rapid”. Se face transferul lui Grozav? Revine Rareş Ilie? ”Sunt peste media campionatului”

Mutu, anunţ triumfător: ”Vreau să stau până în 2025 cu Rapid”. Se face transferul lui Grozav? Revine Rareş Ilie? ”Sunt peste media campionatului”

Rapid

Comentarii

Adi Mutu (44 de ani) a susţinut prima conferinţă de presă din 2023. Rapid debutează în Superligă în noul an contra celor de la Sepsi, iar tehnicianul giuleştenilor a abordat ultimele noutăţi care au legătură cu echipa pe care o pregăteşte din aproape un an.

În cadrul primei conferinţe de presă din 2023, Adi Mutu a vorbit despre cele mai ultimele noutăţi dinspre Rapid.

Chestionat cu privire la oferta de la Salernitana, care a numit între timp, oficial, un antrenor, Mutu a răspuns: ”Am contract şi îmi doresc să stau până în 2025 cu Rapid, poate şi mai mult. Nu cred că mai e nimic de spus”.

Legat de transferul lui Gicu Grozav, ”Briliantul” a reacţionat în felul următor: ”Nu cred că am fost niciodată foarte aproape de a-l transfera, de aceea nici nu pot să mă gândesc foarte mult la acest subiect. 

El e un fotbalist care poate da mult fotbalului românesc. Cred că orice echipă şi l-ar dori. A avut o parte din sezon bună, e un jucător valoros, a fost şi la echipa naţională. Are un talent peste media campionatului”.

Mutu a vobit şi despre posibila revenire a lui Rareş Ilie la Rapid: ”Nu cred. Şi nu ar fi nici indicat pentru el, în primul rând”.

El a precizat că aşteaptă şi noutăţi în ceea ce priveşte lotul de jucătări al giuleştenilor.

”Ne dorim să facem o figură frumoasă, ne dorim să câştigăm acest meci, e foarte important pentru noi, pentru a ne atinge obiectivul.

De astăzi putem face transferuri. ne aflăm în discuţii şi negocieri cu câţiva jucători. Aştept.

Am încredere în club şi sper să ajungă cât mai repede. Atunci când se va finaliza, cu siguranţă veţi afla”, a adăugat tehnicianul de 44 de ani.

Rapid debutează în 2023 în Superligă contra lui Sepsi, în Giuleşti. Meciul va avea loc vineri, 20 ianuarie, de la ora 20:00, în etapa a 22-a.

Afla mai multe despre: muturapid 

viewscnt
Articole similare