adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu i-a dat răspunsul final lui Gigi Becali: "Să vedem dacă am spus prostii sau am avut dreptate"

Adrian Mititelu i-a dat răspunsul final lui Gigi Becali: "Să vedem dacă am spus prostii sau am avut dreptate"

FC U Craiova

Comentarii

Patronul lui U Craiova 1948, Adrian Mititelu, susţine că nu se grăbeşte să-l vândă pe argentinianul Juan Bauza. Afaceristul consideră că îl va vinde pe cel puţin patru milioane de euro.

Adrian Mititelu, răspuns final pentru Gigi Becali şi toată Superliga: "Nimeni din România nu poate să plătească"

După plecarea lui Andrea Compagno, pe care l-a vândut la FCSB pentru 1.5 milioane de euro, Adrian Mititelu plănuieşte următorul pas pe piaţa transferurilor. 

Deşi au existat informaţii despre un interes al FCSB pentru Bauza, Mititelu a anunţat că mijlocaşul de la U Craiova 1948 nu va fi vândut în România, dar şi că pretenţiile sale sunt mari. 

„În primul rând, că dacă mi-ar fi oferit vreodată Becali suma asta (n.r. 2 milioane de euro), nu mai vorbeam în viaţa mea cu el. Nu există o asemenea aberaţie, să îmi ofere mie aşa ceva. Bauza nu pleacă în România pe nicio sumă.

Nici nu s-a pus problema unui transfer, pentru că el nu pleacă în România. Ţin foarte mult la el, cred că e cel mai bun din România. Joacă pe un post… Nu mai e un alt decar în România şi sunt puţini în Europa. E un jucător care valorează foarte mult, asta e opinia mea. Poate sunt prost. Nimeni din România nu poate să plătească banii ăştia. Aşa socotesc eu, poate sunt un fraier. Până la urmă preţul unui jucător este cât e tranzacţia.

"De la 4 milioane în sus vorbim"

Noi trebuie să vedem dacă am spus prostii sau am avut dreptate. Vedem la vară, sau peste un an. Prezenţa lui Bauza poate îmi aduce mie 9-10 puncte în plus. Bauza l-a făcut mare pe Compagno şi îi face şi pe alţii. Dacă mi-ar oferi cineva 800.000 pe Bauza… Eu n-am deschis discuţia nici pe 3 milioane acum, când mi-au oferit de afară. Am spus că de la 4 milioane în sus vorbim. 4 milioane banii jos şi plus bonusuri, pentru că eu ştiu ce poate. Un decar bun joacă până la 34 de ani. Sânmărtean abia la 30 de ani a fost extraordinar de bun. Bauza fiind argentinian are în sânge aşa ceva.

Este exclus să ajungă la FCSB, indiferent de oferta pe care o face Gigi Becali. E un jucător pe care n-aş suporta să-l văd că joacă pentru FCSB. Şi aşa am anumite sentimente când îl văd pe Compagno la FCSB", a declarat Adrian Mititelu pentru Antena Sport.

Pentru că a fost accidentat o bună parte de campionat, Bauza a jucat doar în 15 meciuri, a înscris un gol şi a oferit patru pase decisive.

viewscnt
Articole similare