Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A negociat postul de portar la FCSB cu MM Stoica: "Accept să fiu rezervă". Cine a avut curajul să anunţe detaliile | EXCLUSIV

A negociat postul de portar la FCSB cu MM Stoica: "Accept să fiu rezervă". Cine a avut curajul să anunţe detaliile | EXCLUSIVgalerie foto

FCSB

Comentarii

În plină luptă pentru postul de portar la FCSB, între Andrei Vlad şi Ştefan Târnovanu, un alt portar trecut pe la echipă a avut curajul să recunoască detalii inedite despre o altă rivalitate la echipa finanţată de Gigi Becali.

Fotbalistul care şi-a asumat rolul de rezervă la FCSB: "Accept! Nu sunt la nivelul lui"

2023 readuce în prim-plan duelul din poartă dintre Andrei Vlad şi Ştefan Târnovanu. Dacă primul şi-a recâştigat statutul de titular după ce a profitat de accidentarea rivalului, Ştefan Târnovanu revine acum în cărţi pentru a fi numărul unu. 

Dacă acum cei care decid la FCSB au de gestionat situaţia, în trecut locul de titular a fost decis rapid.

Florin Niţă a fost titular incontestabil până în 2018, în condiţiile în care Edi Stănicioiu, care a tranşat şi duelul dintre Andrei Vlad şi Ştefan Târnovanu, şi-a asumat rolul de rezervă. 

Retras în 2019 din cariera de fotbalist, Stăncioiu a oferit detalii în premieră.  

"(n.r. - E ok pentru un club să aibă doi jucători de aceeaşi valoare?) Da, e foarte bine. Dacă gestionezi corect, ai dialog, ai competiţii în care joacă. Vorbesc în general.

Nimeni nu acceptă statutul de rezervă, doar eu am acceptat (n.r. - râde). Nu aveam cum să vin să mă bat cu Niţă. Simţeam că nu sunt la nivelul lui Niţă. Am vorbit (n.r. - cu Mihai Stoica) dinainte, am zis că vin să-l ajut pe om. 

Să nu credeţi niciodată că nu am vrut să joc sau că nu mă antrenam în fiecare zi ca să joc", a declarat Edi Stăncioiu la Orange Sport.

După ce au plecat de la FCSB, Stănicioiu a semnat cu Universitatea Craiova şi a avut acelaşi statut, iar Florin Niţă s-a transferat la Sparta Praga, unde a avut prestaţii admirate, dar acum se află în afara lotului. 

Foto: Florin Niţă şi Eduard Stăncioiu, la antrenamentul oficial dinaintea meciului Sporting Lisabona - FCSB, din play-off-ul Ligii Campionilor, în 2017, pe stadionul Jose Alvalade din Lisabona.

Lupta dintre Andrei Vlad şi Ştefan Târnovanu la FCSB, prin ochii lui Edi Stăncioiu

Deşi Mihai Stoica a anunţat că perioada în care Andrei Vlad ar fi putut pleca a expirat, FCSB a primit o veste de ultim moment. Andrei Vlad este dorit în Polonia.

”Din punctul meu de vedere sunt apropiaţi ca şi valoare. Pentru calităţi fizice -  Andrei Vald, dar pentru echilbru - Ştefan Târnovanu, mental, pshologic, eu aşa îi văd. Eu m-am antrenat cu Andrei, dar nu cu Ştefan. Una e să îl vezi zi de zi, alta să il vezi la TV. E diferenţă enormă.

Nu pot să am o analiză complexă asupra lui Ştefan, faţă de cum o am asupra lui Vlad, tocmai din motivul menţionat anterior.

Târnovanu nu a făcut gafe pentru că este echilibrat. Târnovanu este foarte echilbrat faţă de vârsta pe care o are. Un portar se dezvoltă la 29-30 de ani, deci Târnovanu pare foarte matur pentru vârsta pe care o are”, a declarat Eduard Stancioiu la Orange Sport. 

În ultimele zile, Valeriu Iftime şi Gigi Becali au bătut palma pentru a treia variantă de portar la FCSB, iar transferul s-a realizat. 

Afla mai multe despre: mm stoicamihai stoicafcsbedi stancioiuandrei vladstefan tarnovanuportar fcsb 

viewscnt
Articole similare