Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Chiar îmi e dor de Gică Hagi". Tricolorul din străinătate care şi-a lăsat "uşa" deschisă la Farul Constanţa: "Ne mai sunăm" | EXCLUSIV

"Chiar îmi e dor de Gică Hagi". Tricolorul din străinătate care şi-a lăsat "uşa" deschisă la Farul Constanţa: "Ne mai sunăm" | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

Managerul de la Farul Constanţa, Gică Hagi, menţine o relaţie bună inclusiv cu foştii săi jucători. Recent, un tricolor care evoluează în străinătate a dezvăluit că ţine legătura cu fostul său antrenor.

"Chiar îmi e dor de Gică Hagi, ne mai sunăm"

Gică Hagi a lansat de la Viitorul Constanţa fotbalişti atât pentru naţionala României, cât şi pentru cluburi din străinătate care au plătit sume importante de transfer. 

De-a lungul sezoanelor, "Regele" a demonstrat că are abilitatea de a pune pe picioare fotbalişti cu nume, care au stagnat într-un moment al carierei, iar totul se datorează sistemului pus pe picioare la echipa de la malul mării. 

Într-un interviu acordat Orange Sport, un fost fotbalist antrenat de Gică Hagi şi-a arătat recunoştinţa pentru ce a însemnat antrenorul pentru cariera sa. 

Virgil Ghiţă (24 de ani) a fost om de bază la Viitorul, care l-a vândut în urmă cu un an la Cracovia pentru peste un milion de euro. Pentru Orange Sport, Virgil Ghiţă a dezvăluit că transferul s-a făcut pe repede înainte şi, de asemenea, a vorbit despre fostul decar al naţionalei. 

Virgil Ghiţă este un fotbalist important pentru Cracovia, unde a bifat 29 de apariţii, dar legătura cu Gică Hagi a rămas puternică. 

"Chiar îmi e dor (n.r. - de Gică Hagi), mai vorbim din când în când, ne mai sunăm, îi mai cer sfaturi. Dacă farul o ţine tot aşa, cred că are şanse la titlu. Poate ei nu spun, dar eu cred că au o şansă", a declarat Virgil Ghiţă pentru Orange Sport. 

De asemenea, fundaşul central a vorbit şi despre fotbalul polonez, de acolo de une a fost transferat Deian Sorescu, la FCSB

"În Polonia se vorbeşte că Racow e cea mai bună echipă. Ei, Legia, Pogon, sunt trei, patru ehipe care joacă fotbal extraordinar de frumos. 

Gică Hagi este pe primul loc al clasamentului Superligii, cu 45 de puncte, iar în prima etapă din 2023 va juca împotriva locului secund, CFR Cluj, într-un meci programat luni, de la 20:00, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

  • 103 meciuri şi 10 goluri sunt cifrele lui Virgil Ghiţă la Viitorul Constanţa

Referitor la sistemul de la Farul Constanţa, Basarab Panduru l-a dat exemplu pe Radaslavescu şi a făcut o paralelă între ce făcea mijlocaşul sub comanda lui Gică Hagi, dar şi cum se comportă la FCSB. 

Afla mai multe despre: gica hagivirgil ghitafarul constanta 

viewscnt
Articole similare