Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitura campioanei! Rapid nu l-a convins şi se transferă la CFR Cluj. Va fi cumpărat pentru o sumă infimă şi a ajuns deja în Gruia cu impresarul

Lovitura campioanei! Rapid nu l-a convins şi se transferă la CFR Cluj. Va fi cumpărat pentru o sumă infimă şi a ajuns deja în Gruia cu impresarul

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj îşi asigură serviciile unui atacant important din Superligă. Din duelul Rapid Bucureşti - CFR Cluj, campioana României se pare că s-a mişcat mai bine, iar fotbalistul a ajuns deja în Gruia cu impresarul pentru a pune la punct contractul.

CFR Cluj, pe cale să facă al cincilea transfer al iernii. Şi Rapid Bucureşti a fost interesată

Anton Maglica, Bogdan Ţîru, Andrei Peteleu şi Krasniq sunt transferurile făcute de CFR Cluj în această iarnă, dar echipa antrenată de Dan Petrescu nu se opreşte aici şi e pe cale să mai facă o mutare importantă pentru o sumă infimă. 

Presa arădeană anunţă că CFR Cluj şi Rapid Bucureşti s-au luptat pentru acelaşi fotbalist. Philip Otele, cel mai bun marcator de la UTA din acest sezon, a refuzat prelungirea contractului cu echipa antrenată de Laszlo Balint, iar cele două echipe vişinii l-au pus pe lista transferurilor. 

Dacă interesul giuleştenilor a persistat de-a lungul ultimei perioade, campioana Superligii a intrat pe fir în ultimele zile şi pare că s-a mişcat mai bine. 

Specialarad.ro susţine că insistenţele lui Dan Petrescu asupra acţionarului Nelu Varga au dat rezultate, iar atacantul nigerian a ajuns la Cluj-Napoca, miercuri, împreună cu impresarul său de la agenţia Wonder Sports, pentru a-şi negocia contractul. 

  • 40 de meciuri, 10 goluri şi 2 pase decisive sunt cifrele lui Otele la UTA. 

Astfel, CFR Cluj i-a luat faţa Rapidului şi trebuie să plătească pentru Otele doar 100.000 de euro, suma fixată de UTA pentru africanul care oricum a intrat în ultimele şase luni de contract. 

"Otele, din păcate, a ales să nu semneze prelungirea contractului şi noi suntem într-o situaţie în care nu ne putem baza pe jucători care nu sunt 100% din punct de vedere mental, fizic", a declarat antrenorul de la UTA, Laszlo Balint, înainte de startul cantonamentului de iarnă. 

Şi publicaţia Glsa.ro scrie despre interesul lui CFR Cluj, al Rapidului, dar şi despre oferta venită de la o echipă din Israel. 

Se pare că giuleştenii nu s-au apropiat nici măcar de oferta venită din străinătate, iar mingea e în terenul celor de la CFR Cluj în aceste momente. Sursa citată nu exclude un transfer chiar în această iarnă al lui Otele, dar nici o posibilă înţelegere între părţi pentru ca nigerianul de 23 de ani să ajungă sub comanda lui Dan Petrescu în vară. 

Roger ar putea pleca de la CFR Cluj şi să revină la UTA

Din afacerea pregătită de CFR Cluj şi UTA ar putea face parte şi Roger. Brazilianul a fost transferat de la echipa arădeană, dar s-ar putea întoarce la fosta echipă, odată cu sosirea lui Otele, care poate acoperi partea stângă a atacului. 

CFR Cluj e deschisă unei despărţiri de Roger, iar atacantul ar putea intra în detaliile înţelegerii privind transferul lui Otele. 

Afla mai multe despre: philip oteletransferuri cfr clujphilip otele transfer cfr clujrapid bucuresti cfr clujphilip otele rapid bucuresti cfr cluj 

viewscnt
Articole similare