Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer şocant în Liga 1. Olăroiu şi Becali, afacere demenţială: "Am primit o sumă ameţitoare"

Transfer şocant în Liga 1. Olăroiu şi Becali, afacere demenţială: "Am primit o sumă ameţitoare"

FCSB

Comentarii

În ianuarie 2006, cu doar câteva luni înaintea semifinalei jucate de FCSB în Cupa UEFA, Gigi Becali a încercat un transfer prin care ar fi şocat lumea fotbalului românesc.

Înainte de a reveni în fotbalul românesc, tot la Dinamo, echipa de la care plecase în China, în iulie 2004, Dan Alexa a fost aproape de a semna cu marea rivală a "câinilor", FCSB.

"Am avut ofertă de la FCSB. Aş fi fost cel mai bine plătit jucător din Liga 1. Am avut o ofertă foarte bună de la domnul Gigi Becali. Ne aflam în 2006, în iarnă.

Era o sumă ameţitoare. Chiar aveam pe masă un contract mai bun decât luam din China. Domnul Becali a vrut să mă transfere foarte mult. Olăroiu, la fel, foarte mult. Pe atunci, MM Stoica plecase.

Vorbisem cu ei, mă înţelesesem asupra contractului că joc la Steaua şi apoi m-au sunat domnii Badea şi Neţoiu (n.r. – Nicolae Badea şi Gigi Neţoiu, acţionari la Dinamo pe atunci).

Nu m-au convins foarte greu, pentru că nu doar banii contează. Eu sunt un tip loial. Dacă cineva, alături de care am mers la drum, îmi zice <<Te rog, fă-o pentru mine>>, atunci aşa fac. Şi nu m-am mai dus şi nici nu am regretat că nu am fost la Steaua" , a spus Dan Alexa la podcastul Victory Extra Time.

La doar câteva luni distanţă, în primăvara anului 2006, FCSB a ajuns în semifinalele Cupei UEFA, unde a fost eliminată de Middlesbrough.

Afla mai multe despre: olaroiu 

viewscnt
Articole similare