Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ghinion teribil pentru jucătorul senzaţie din Bundesliga. S-a accidentat grav, a ratat Campionatul Mondial din Qatar şi transferul în Premier League, în stand-by

Ghinion teribil pentru jucătorul senzaţie din Bundesliga. S-a accidentat grav, a ratat Campionatul Mondial din Qatar şi transferul în Premier League, în stand-by

Bundesliga

Comentarii

Christopher Nkunku (25 de ani) va reveni la antrenamente abia la la finalul lunii februarie, iar în meciuri oficiale este aşteptat să apară începând doar din luna martie. Antrenorul Marco Rose a făcut anunţul.

Continuă perioada de coşmar pentru Christopher Nkunku

Antrenorul echipei RB Leipzig, Marco Rose, a afirmat joi că atacantul francez Christopher Nkunku nu va reveni pe teren mai devreme de finalul lunii februarie.

”Este destul de dificil ca având acest tip de accidentare să stabileşti un obiectiv pentru revenire”, a declarat Rose, joi, în timpul conferinţei de presă organizată înaintea meciului cu Bayern Munchen.

Christopher Nkunku s-a accidentat anul trecut la genunchiul stâng, unde suferise o ruptură de ligament extern, chiar înainte de Cupa Mondială din Qatar.

”Se estimează că pe la sfârşitul lunii februarie sau la începutul lunii martie, ar putea reveni la antrenamentul colectiv complet, iar după aceea ar putea reveni rapid în competiţie. Dar nimic nu este încă foarte clar”, a adăugat tehnicianul de 46 de ani.

Desemnat cel mai bun jucător de Bundesliga al sezonului 2021-2022 de către colegii săi, Nkunku a reluat antrenamentele uşoare cu exerciţii specifice.

”Se află într-o stare bună, la care nici nu speram”, s-a bucurat tehnicianul grupării din Leipzig.

Această accidentare a venit într-un moment cum nu se poate mai rău pentru jucătorul senzaţie din Bundesliga.

L-a făcut pe Nkunku să rateze Campionatul Mondial din Qatar, iar transferul la Chelsea, pe multe zeci de milioane de euro, este în aşteptare.

Bundesliga, în direct pe Orange Sport şi Orangesport.ro

Bundesliga debutează în 2023 şi pe Orange Sport cu un super duel, Bayern Munchen, care va avea loc vineri, 20 ianuarie, de la ora 21:30.

Afla mai multe despre: bundesligankunku 

viewscnt
Articole similare