You are here:

”Nu mă uit”. Finala EURO 2024 de care Bogdan Cosmescu nici nu vrea să audă: ”Sper din tot sufletul meu”

”Nu mă uit”. Finala EURO 2024 de care Bogdan Cosmescu nici nu vrea să audă: ”Sper din tot sufletul meu”

EURO

Comentarii

Naţionala Angliei şi selecţionerul ei, Gareth Southgate (53 de ani), au fost extrem de criticaţi chiar şi după calificarea în semifinalele Campionatului European din 2024.

Anglia a învins-o pe Elveţia, cu 5-3 la loviturile de departajare, şi s-a calificat în semifinale la EURO 2024. Scorul după 120 de minute era de 1-1, golurile fiind marcate de Embolo (75), pentru elveţieni, şi Saka (80), pentru englezi.

Selecţionerul Angliei, Gareth Southgate, a fost în culmea fericirii după ce a dus încă o dată reprezentativa ”celor trei lei” în semifinalele unui turneu final major.

Totuşi, jocul prestat de naţionala Angliei nu este pe placul multor oameni din fotbal, indiferent că ar fi vorba de fanii englezi sau de analiştii sportivi. 

Tocmai de aceea, Basarab Panduru şi-a expus nemulţumirea cu privire evoluţia anostă a supervedetelor din reprezentativa lui Southgate: ”Nu, nu mi-a plăcut. Ce să-mi placă? Nu avea ce să-mi placă. Nu mi-a plăcut nimic. Nu-mi place nimic la Anglia”.

Mărturisirea lui Cosmescu. Ce finală de la EURO 2024 ar rata în mod intenţionat: ”Nu mă uit. Nu mă interesează”

Un alt contestatar al naţionalei Angliei şi al selecţionerului ei este şi comentatorul sportiv Bogdan Cosmescu. Mai mult, acesta şi-a exprimat şi o dorinţă: ca finala EURO 2024 să nu fie Anglia - Franţa. În caz contrar, a dezvăluit că nu se va uita.

”Sper din tot sufletul meu să nu fie Anglia - Franţa finala. Nu mă uit. Să nu mă pui la emisiuni că nu mă uit. Vorbesc serios. Nu mă uit la meci. Ţi-o spun de acum. Nu mă uit. Nu mă interesează. 

Îţi spun de pe acum scorul. 0-0, 1-0 sau 0-1, nu mă interesează. Nu îmi pierd două ore... Sunt bătrân şi fiecare oră contează. Dacă aveam 20 de ani, mă uitam. Îmi pierd două ore, două ore jumate chiar cu prelungiri.

Încă o dată, la Franţa mai vezi ceva, la Anglia nu vezi nimic. Au calitate individuală, dă Saka golul ăla imediat, dar nu. Şi suntem mulţumiţi, semifinale. Ne-am făcut obiectivul. Tu (n.r. Southgate) nu ai făcut nimic, dar iei 5,8 milioane salariu. 

Bravo lui. Asta e şmecheria. Nu să fii foarte bun şi să iei bani foarte mulţi că aia e uşor. Şmecheria mare e să fii slab şi să iei foarte mulţi bani”, a declarat Cosmescu, potrivit Prima Sport.

Afla mai multe despre: angliaeuro 2024gareth southgate 

viewscnt
Articole similare