Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu mai pupai naţionala". Lui Edi Iordănescu i se cere să renunţe la un fotbalist important: "Şi-a bătut joc de el şi de naţională" | EXCLUSIV

"Nu mai pupai naţionala". Lui Edi Iordănescu i se cere să renunţe la un fotbalist important: "Şi-a bătut joc de el şi de naţională" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Fostul preşedinte al FRF, Mircea Sandu, a criticat un tricolor pentru felul în care s-a prezentat la meciurile din Liga Naţiunilor.

Mircea Sandu, despre Alexandru Maxim

Pentru acţiunea considerată un eşec din iunie, selecţionerul Edward Iordănescu s-a bazat pe Alexandru Maxim, introdus de turci în echipa ideală a sezonului din campionat. 

Doar că mijlocaşul lui Gaziantep a dezamăgit crunt, încă de la primul meci, cu Muntenegru. Mircea Sandu a remarcat forma slabă a lui Alexandru Maxim şi l-a taxat. 

Fostul şef al FRF consideră că fotbalistul nu ar mai fi fost readus la lot cu ex-selecţionerii României. 

"Maxim a intrat în primul meci în minutul 60-70 (n.r. - cu Muntenegru, scor 0-2). Şi-a bătut joc de naţională când a intrat. Vă aduceţi aminte? Şi-a bătut joc de el şi de naţională. Iordănescu, Lucescu... Nu mai pupai cu ei naţionala cu atitudinea lor. Îl mai bagi a doua oară? Nici Iordănescu, nici Piţurcă, nici Lucescu nu acceptau. După meciul ăla pleca acasă. 

Chiricheş a fost un jucător destul de valoros, nu se compară cu cei de dinainte, dar a fost un jucător bun de echipă. Dacă el nu mai vine la naţională, va fi un gol care va trebui completat cu cineva. 

Nici jucătorii nu reprezintă un atu. Stanciu era cel mai bun jucător al nostru, Ianis, accidentat, Man, Coman şi cam ăştia sunt. Din păcate, sunt jucători de atac. Camora va dispărea, Chiricheş va dispărea, probabil. 

Ce ne făceam în grupa Serbiei, cu Norvegia, Suedia, Slovenia? Cu atât mai mult, când nimereşti într-o astfel de grupă, iar jucătorii reprezentativi ai Muntenegrului, Savic şi Jovetic, nu joacă cu atât mai grav e să pierzi meciul cu Muntenegru", a declarat Mircea Sandu pentru Orange Sport. 

  • În clasamentul grupei din Liga Naţiunilor, România ocupă ultimul loc, cu doar 3 puncte, lider fiind Bosnia, cu 8 puncte, urmată de Muntenegru cu 7 puncte,  şi Finlanda, cu 4 puncte.
  • În septembrie, România va evolua contra Finlandei, la 23 septembrie, şi cu Bosnia-Herţegovina, în 26 septembrie.

 

Afla mai multe despre: edi iordănescualexandru maxim 

viewscnt
Articole similare