Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu prea merită”. Răducioiu, tranşant după ce dinamoviştii au cerut prime pentru cele două victorii: ”Am văzut meciuri cu Burcă foarte bune”

”Nu prea merită”. Răducioiu, tranşant după ce dinamoviştii au cerut prime pentru cele două victorii: ”Am văzut meciuri cu Burcă foarte bune”

Dinamo București

Comentarii

Florin Răducioiu (53 de ani) a avut reproşuri pentru jucătorii lui Dinamo, care au solicitat o primă de sărbători după victoria cu FC Voluntari.

Dinamo a înregistrat două victorii la rând, 2-0 cu FC Botoşani şi 1-0 cu FC Voluntari, dar echipa rămâne tot pe locul 15 în Superligă.

Totuşi, după ce au legat două victorii la rând, ”câinii” au solicitat o primă de sărbători, dar Florin Răducioiu nu a fost de acord cu cererea lor.

”Nu am văzut o schimbare în bine la echipă”

Fostul mare internaţional român este de părere că jucătorii lui Dinamo nu merită o primă de sărbători, având în vedere că echipa se clasează tot pe loc retrogradabil la final de 2023.

”Nu prea merită. Îmi pare rău, şi eu am fost jucător. Toată lumea trebuie să dea mai mult. Situaţia lui Dinamo este oricum dramatică. Acum nu ştiu dacă este oportun să le dai primă. Două victorii, nu primesc gol. 

Ăsta este un lucru interesant. Nu am văzut o schimbare în bine la echipă. Nu mă exprim încă, mai aştept. Eu am văzut meciuri cu Burcă foarte bune”, a declarat Florin Răduciou, conform Prima Sport.

De altfel, de aceeaşi părere ca a lui Florin Răducioiu este şi jurnalistul Bogdan Cosmescu, cel care nu a văzut mari îmbunătăţiri în jocul lui Dinamo sub comanda lui Zeljko Kopic faţă de perioada cu Ovidiu Burcă.

Dinamo are 16 puncte acumulate în 21 de etape şi ocupă locul 15. Deasupra sa sunt Poli Iaşi (23 de puncte) şi FC Voluntari cu UTA Arad, ambele cu 24 de puncte.

Ultima clasată este FC Botoşani, cu 12 puncte, care a reuşit şi ea să câştige în sfârşit, 2-0 cu Oţelul, chiar la Galaţi.

Jucătorii de la Dinamo aşteaptă o primă de la conducere

”Primim acel bonus cu braţele deschise, dacă ei vor considera ca merităm. Îl aşteptăm. Noi ne bucurăm de victorii”, afirma Politic, la flash interviu.

Afla mai multe despre: dinamosuperligaflorin raducioiu 

viewscnt
Articole similare