Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu s-a schimbat nimic”. Cosmin Moţi, pesimist referitor la şansele ca Dinamo să redevină o echipă de top | VIDEO EXCLUSIV

”Nu s-a schimbat nimic”. Cosmin Moţi, pesimist referitor la şansele ca Dinamo să redevină o echipă de top | VIDEO EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a anunţat vineri că Red&White 2022 Management a devenit noul acţionar majoritar al societăţii, după ce a preluat 80,7758% dintre actiuni.

”Nu s-a schimbat nimic”. Cosmin Moţi, pesimist referitor la şansele ca Dinamo să redevină o echipă de top | EXCLUSIV

Vânzarea clubului Dinamo Bucureşti a fost oficializată. Red&White 2022 Management a preluat mai multe acţiuni decât s-a crezut iniţial, iar noii conducători, Eugen Gheorghe Voicu şi Andrei Nicolescu, au oferit o primă declaraţie.

Dorin Şerdean, acţionarul majoritar al alb-roşiilor prin firma Lotus, şi-a vândut partea către firma Red&White, care-i are ca acţionari pe Andrei Nicolescu (60%) şi Eugen Gheorghe Voicu (40%). De asemenea, firma a preluat acţiuni de la PCH. 

Cosmin Moţi nu este prea optimist nici după ce a fost oficializată vânzarea clubului. Fostul dinamovist se teme de ce e mai rău.

”Nu ştiu dacă s-a schimbat ceva în bine, nu s-a schimbat nimic. Cu siguranţă nu cred că s-a schimbat din ce am auzit. Din păcate sunt intr-o situaţie dificilă şi nu văd prea curând o ieşire din asta! (n.r. nu mai crezi într-un new Dinamo? De când s-a vândut Dinamo prima dată în 2012 a mers din ce în ce mai rău.

(n.r. crezi că se poate mai rău de atât?) Mai rău de atât se poate, din punct de vedere sportiv. Se poate să nu primească licenţa nici pentru liga a doua şi să retrogradeze în liga a 3-a, a 4-a! Nu ştiu care sunt legile, dar cred că asta e mai rău din punct de vedere sportiv. Din celălalt punct de vedere un nou început cred că ar fi benefic.

Sper să ia decizii înţelepte. Din ce ştiu eu sunt datorii foarte mari şi este destul de greu. (n.r. nu este prea optmisit) S-a mai văndut Dinamo de atâtea ori...”, a declarat Cosmin Moţi pentru Orange Sport. 

  • 1 milion de euro este suma pe care Dinamo trebuie să o achite către creditori până pe 30 aprilie pentru a obţine licenţa

În perioada imediat următoare se va stabili noua structură de management, iar până în data de 3 martie 2023 va fi organizată o conferinţă de presă pentru a prezenta viziunea şi priorităţile noului acţionariat. 

Cristi Borcea s-a ridicat de la masă când a început să vorbească despre Dinamo. ”Îmi dau lacrimile”. EXCLUSIV

Afla mai multe despre: cosmin motidinamo 

viewscnt
Articole similare