Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O echipa din Italia îl vrea pe Louis Munteanu! Hagi îşi poate pierde "perla" în iarnă

O echipa din Italia îl vrea pe Louis Munteanu! Hagi îşi poate pierde "perla" în iarnă

Farul

Comentarii

La doar şase luni distanţă de la revenirea sa la malul Mării Negre, Louis Munteanu ar putea pleca în ianuarie de la Farul Constanţa. Atacantul ”marinarilor” nu are un sezon grozav, însă este dorit de un club de tradiţie din Italia.

Louis Munteanu poate fi coleg cu Edjouma. Bari a pus ochii pe atacantul Farului

Presa din Italia anunţă că Bari, echipă ce activează în Serie B, şi-l doreşte pe Munteanu, însă afacerea se poate realiza doar cu acordul Fiorentinei. Conform cotidianului Gazzetta dello Sport, Pasquale Marino (n.r. antrenorul lui Bari) îşi propune să îşi întărească compartimentul ofensiv în această iarnă, după un tur dezamăgitor.

Bari este pe locul 10 în Serie B, cu 18 puncte după 13 meciuri, la nouă lungimi distanţă de locurile care asigură promovarea. ”Cocoşii” şi-au propus să revină pe prima scenă a fotbalului italian, după ce în stagiunea trecută au ratat dramatic promovarea, în urma unui meci cu Cagliari.

Primul pas al unui eventual transfer pentru Munteanu la Bari se poate realiza, doar în cazul în care Fiorentina, clubul de care aparţine românul, va ajunge la un acord cu echipa lui Gică Hagi. Cel mai probabil, ”Regele” nu se opune mutării, având în vedere relaţia bună pe care o are cu gruparea ”Viola”.

  • Munteanu este împrumutat de Fiorentina la Farul până în vara lui 2024. Atacantul ”marinarilor” este cotat de Transfermarkt la 1.400.000 de euro.

Basarab Panduru l-a criticat pe Louis Munteanu

”Mie mi se pare că de câteva etape, şi o ţineam să nu o spun, mi se pare că a început să îi pută tot, să aibă aere de vedetă, de aia nu mai joacă. 

E nervos, nu-şi mai vede de treaba lui. Când eşti vedetă, nimic nu-ţi iese. Am impresia asta. Repet, m-am tot ţinut, că e urât să spui asta. Devii un fel de vedetă, că tot a plecat Alibec. Nu ştiu dacă asta e realitatea la el, dar nu mai e acelaşi. 

Eu mă gândesc că Regele vede şi o să-i spună. Probabil acolo în vestiar le spune ceva că îi vede, a şi zis că unul dă în minge, că altul nu ştiu ce”, a transmis Panduru, la Orange Sport, după meciul pierdut de Farula pe terenul CFR-ului.

 

Afla mai multe despre: gică hagifiorentinabarilouis munteanu 

viewscnt
Articole similare