Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O fostă sportivă din România, campioană la tir, dispărută de patru luni! Ultima dată a fost văzută în Italia la o petrecere

O fostă sportivă din România, campioană la tir, dispărută de patru luni! Ultima dată a fost văzută în Italia la o petreceregalerie foto

Diverse

Comentarii

Andreea Rabciuc, o româncă de 27 de ani, campioană la tir, a dispărut fără urmă în Italia. Apropiaţii încearcă să o găsească de patru luni, iar mama sa a lansat un apel disperat.

Andreea Rabciuc, campioană la tir, a dispărut în Italia

Toate urmele tinerei de 27 de ani s-au pierdut în noaptea dintre 11 şi 12 martie, o dispariţie controversată şi cu multe semne de întrebare. Mama sa, Georgeta Croceanu, a rupt tăcerea despre Andreea, văzută ultima dată pe 12 martie la o petrecere în Montecarotto 

Cazul Andreei a fost dezbătut la emisiunea italiană „Chi l'ha Visto” („Cine l-a văzut”), difuzată de Rai 3, dar fără succes. „Ea lipseşte de patru luni, sigur că cineva ştie ceva. Vă rog să veniţi şi să spuneţi adevărul despre ceea ce s-a întâmplat. Mai devreme sau mai târziu se va afla, vă implor din toată inima. Ajută-mă să-mi găsesc fiica”, a spus mama Andreei.

Potrivit presei italiene, tânăra s-a certat toată noaptea cu iubitul ei, Simone Gresti, pe 12 martie, la o petrecere la Montecarotto. Martorii spun că a plecat singură dimineaţa foarte supărată după ce a fost jignită de el. Înainte de a pleca, Andreea a încercat să-şi sune tatăl, care lucrează în Spania, dar bărbatul dormea ​​şi nu a auzit apelul. I-a lăsat un mesaj scurt în care spunea că are probleme şi are nevoie de ajutorul lui. 

Galerie foto cu Andreea Rabciuc

Aceasta a fost singura încercare a româncei de a-şi contacta familia înainte de a fi dată dispărută. La scurt timp după ce a încercat să-şi contacteze tatăl, Simone i-a luat telefonul şi a refuzat să-l returneze după ceartă. 

Proprietarul cabanei din Montecarotto în care a avut loc petrecerea a relatat că cei doi „se certau în permanenţă. Sambătă dimineaţa, în jurul orei 7, proprietarul a văzut-o pe campioana la tir ieşind din cabană. 

Înainte de a dispărea fără urmă, tânăra i-a lăsat un mesaj iubitului său, Simone Gresti: "Te-am sunat, pentru că mama mi-a permis să te văd, numai pe tine, pentru că ştie că eşti un băiat bun care nu mă încurajează să iau droguri, să beau sau să facă alte lucruri rele”, potrivit Today.it.

Iubitul ei a fost principalul suspect al poliţiei italiene şi era anchetat pentru răpire, după ce bărbatul a raportat cu întârziere dispariţia. În plus, autorităţile au găsit pete de sânge pe un tricou şi pe maşina iubitului româncei, care s-au dovedit a fi a Andreei. Cu toate acestea, testele criminalistice au arătat că petele de sânge erau mai vechi.

Anchetatorii încearcă acum să afle dacă tânăra a fost răpită şi ucisă sau dacă a dispărut undeva de bunăvoie. 

Cu toate acestea, şoferul singurului autobuz care a circulat în acea dimineaţă în Montecarotto a spus că nu a văzut-o pe româncă printre pasageri. "Nu am observat nimic diferit, iar dacă s-ar fi urcat în autobuz, cu siguranţă ar fi văzut-o. Aşa că pot exclude această posibilitate", a spus şoferul.

Galerie foto cu Andreea Rabciuc

 Galerie foto

Afla mai multe despre: andreea rabciuc 

viewscnt
Articole similare